ÇUKURCA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 16:26, Güncelleme: 09.08.2020 - 16:26
 

ÇUKURCA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

​​​​​​​Çukurca Belediyesi, kendi öz kaynakları ile araç filosunu genişletiyor. Belediye: bu kez ilçedeki hizmetlerin daha hızlı sağlanması için kırıcı satın aldı.
Vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Hakkari Çukurca Belediyesi, araç filosunu genişletiyor. Kiralama usulü yerine kendi öz kaynaklarını değerlendirmek isteyen ve tasarruf sağlayarak araçlarıyla uzun süre ilçe halkına hizmet etmeyi planlayan Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, son olarak alınan paletli Ekskavatör için bu kez kırıcı satın aldı. İlçede hizmetlerin daha hızlı gerçekleşmesi amacıyla alınan kırıcı daha ilk günden uygulamaya konularak yıkım ve benzeri işlerde kullanılmaya başlandı. Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Çukurca halkı da Çukurca'nın geleceğine yönelik bu tür hizmetlere her zaman destek vereceklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çukurca Belediyesi, kendi öz kaynakları ile araç filosunu genişletiyor. Belediye: bu kez ilçedeki hizmetlerin daha hızlı sağlanması için kırıcı satın aldı.

Vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Hakkari Çukurca Belediyesi, araç filosunu genişletiyor. Kiralama usulü yerine kendi öz kaynaklarını değerlendirmek isteyen ve tasarruf sağlayarak araçlarıyla uzun süre ilçe halkına hizmet etmeyi planlayan Ensar Dündar Başkanlığındaki Çukurca Belediyesi, son olarak alınan paletli Ekskavatör için bu kez kırıcı satın aldı. İlçede hizmetlerin daha hızlı gerçekleşmesi amacıyla alınan kırıcı daha ilk günden uygulamaya konularak yıkım ve benzeri işlerde kullanılmaya başlandı. Belediye hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Çukurca halkı da Çukurca'nın geleceğine yönelik bu tür hizmetlere her zaman destek vereceklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.