ÇORUM’DA İSTİKLAL ŞEHİTLERİ ANITI AÇILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2020 - 14:40, Güncelleme: 06.07.2020 - 14:40

ÇORUM’DA İSTİKLAL ŞEHİTLERİ ANITI AÇILIYOR

Çorum Belediyesi tarafından İstiklal Şehitleri Anıtında başlatılan çalışmalar tamamlandı. Anıtın açılışı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde açılacak.
Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çalışmaların tamamlandığı İstiklal Şehitleri Anıtında incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve teknik personelle birlikte anıtta yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Aşgın, Çorum’a yakışır bir anıt kazandırdıklarını ifade etti. Uzun yıllardan beri ihmal edilen İstiklal Şehitleri Anıtını en güzel şekilde düzenlediklerini dile getiren Başkan Aşgın, “Yaklaşık 3 ay önce başlattığımız çalışmalarımız artık tamamladı. Anıtımızı ecdadımıza, şehitlerimize, Çorumumuza yakışır hale getirdik. İnşallah 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde de anıtımızın açılışını hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştireceğiz.” dedi.