ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 01:00, Güncelleme: 08.08.2020 - 01:00

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

​​​​​​​Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde Ertekin ailesi, Türkiye'ye örnek olacak bir davranış sergileyerek yeni yapılması planlanan parka arazilerini bağışladılar.
Yerel yönetim ve vatandaş ilişkilerinin Türkiye'deki örnek adreslerinden Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde yaşanan bir olay takdirle karşılandı. Belediyenin ilçedenin Kale Mahallesinde yapmayı planladığı park için çalışmalar sürerken, ilçedeki Ertekin ailesi; jest yaparak arazilerini belediyeye bağışladıklarını açıkladılar. Yaşananlar karşısında Afşin Belediye Meclisi de aldıkları kararla yapılacak parka 'Mehmet ve Burhanettin Ertekin Kardeşler' parkı vermeyi karara bağladı.   BAŞKAN GÜVEN'DEN ANLAMLI ZİYARET İlçenin başarılı Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de önceki gün aile fertlerinden Ümmühani Ertekin'i ziyaret ederek, tüm Afşin adına aileye teşekkür etti. Belediyece hazırlanmış Teşekkür Belgesini Ümmühani Ertekin'e sunan Başkan Mehmet Fatih Güven, sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Park Yapımı için  Kale Mahallesi, Fatih caddesinde bulunan arazilerini bedelsiz devlete bağışlayarak katķıda bulundukları için Ümmühani Ertekin Hocamıza, Kardeşlerine ve bagiscilara şehrim adına şükranlarımı sunuyor teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN GÜVEN'DEN ANLAMLI ZİYARET