Ceylanpınar'da Yerel Yönetime Kültür Evi Tepkisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2020 - 13:27, Güncelleme: 21.12.2020 - 13:27

Ceylanpınar'da Yerel Yönetime Kültür Evi Tepkisi

​​​​​​​Ceylanpınar'da kaderine terk edilen Kültür Evi için belediyeye seslenen vatandaşlar yaşananlara duyarsız kalınmasına tepki gösterdi.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde döneme damgasını vuran Belediye Başkanı Menderes Atilla zamanında yapılan Ensar Kültür Evinin bakımsızlıktan çürümeye terk edilmesi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor. Kültür Evi'nin ilçe halkına sosyal uygulamalara yönelik kazandırılmasını talep eden vatandaşlar, meskenin madde bağımlıları için yuva olduğunu ve yerel yönetimin yaşananlara sessiz kalmasını eleştirdi. AK Belediyeler Medya Ailesi'ne ulaşarak tepkilerini dile getiren Ceylanpınarlılar, "Ceylanpınar Belediyesi böylesine güzel bir yeri neden faaliyete sunmuyor anlamış değiliz. Kültür Evi Uyuşturucu evi haline dönüştü. Çürümeye de terk edilen Kültür Evi'nin onarımdan geçirilerek sosyal faaliyetler için ilçemize kazandırılmasını istiyoruz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)