CEYLANPINAR'DA AĞAÇ KATLİAMI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.10.2020 - 11:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 11:12
 

CEYLANPINAR'DA AĞAÇ KATLİAMI

​​​​​​​Ceylanpınar'da yaşanan ağaç katliamı tepkilere neden oldu. Ağaçların kimler tarafından kesildiği tam olarak bilinemezken iddialar İlçe Belediyesi üzerine yoğunlaşıyor.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden; AK Belediyeler Medya Ailesini arayarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, ilçelerinde yaşanan ağaç katliamına sessiz kalmayacaklarını söylediler. İddialara göre ilçede yer alan bir arazi üzerindeki 15 yıllık ağaçlar kemliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Bunun üzerine Çevre ve Orman Derneği Başkanı Rıdvan Söylemez sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Başkan Söylemez basına verdiği demecinde "Memleketim Ceylanpınar'da halkımızın senelerce gözü gibi baktığı ağaçları kesen zihniyeti kınıyorum. Çevre ve Orman Derneği olarak geçtiğimiz hafta suç duyurusunda bulunacağız" ifadelerini kullandı. İDDİALAR İLÇE BELEDİYESİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞIYOR Ağaçların kesimi ile ilgili iddialar Feyyaz Soylu Başkanlığındaki Ceylanpınar Belediyesi üzerine yoğunlaşıyor. İddianın yerel basında günlerdir gündeme getirilmesine rağmen Ceylanpınar Belediyesi'nin bir açıklama yapmaması ilçedeki huzursuzluğu giderek arttırdı. Vatandaşlar olayın aydınlatılması ve kurak iklime sahip Ceylanpınar coğrafyasında ağaç katliamını yapanlar hakkında işlem başlatılmasını istiyor. (www.akbelediyeler.com)     VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE:  Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz... Twitter: twitter.com/_akbelediyeler Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/ Mail: akbelediyeler2002@gmail.com WhatsApp: 05416363055
​​​​​​​Ceylanpınar'da yaşanan ağaç katliamı tepkilere neden oldu. Ağaçların kimler tarafından kesildiği tam olarak bilinemezken iddialar İlçe Belediyesi üzerine yoğunlaşıyor.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinden; AK Belediyeler Medya Ailesini arayarak tepkilerini dile getiren vatandaşlar, ilçelerinde yaşanan ağaç katliamına sessiz kalmayacaklarını söylediler. İddialara göre ilçede yer alan bir arazi üzerindeki 15 yıllık ağaçlar kemliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Bunun üzerine Çevre ve Orman Derneği Başkanı Rıdvan Söylemez sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Başkan Söylemez basına verdiği demecinde "Memleketim Ceylanpınar'da halkımızın senelerce gözü gibi baktığı ağaçları kesen zihniyeti kınıyorum. Çevre ve Orman Derneği olarak geçtiğimiz hafta suç duyurusunda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

İDDİALAR İLÇE BELEDİYESİ ÜZERİNE YOĞUNLAŞIYOR

Ağaçların kesimi ile ilgili iddialar Feyyaz Soylu Başkanlığındaki Ceylanpınar Belediyesi üzerine yoğunlaşıyor. İddianın yerel basında günlerdir gündeme getirilmesine rağmen Ceylanpınar Belediyesi'nin bir açıklama yapmaması ilçedeki huzursuzluğu giderek arttırdı. Vatandaşlar olayın aydınlatılması ve kurak iklime sahip Ceylanpınar coğrafyasında ağaç katliamını yapanlar hakkında işlem başlatılmasını istiyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE: 

Yaşadığınız il veya ilçenizdeki talep ve önerilerinizi AK Belediyeler Medya Ailesi'ne aşağıdaki adreslerden mesajla iletebilirsiniz...

Twitter: twitter.com/_akbelediyeler

Facebook: facebook.com/ak.belediyeler.12/

Mail: akbelediyeler2002@gmail.com

WhatsApp: 05416363055

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.