ÇERMİK'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 14:51, Güncelleme: 10.08.2020 - 14:51
 

ÇERMİK'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla sebze pazarında sosyal mesafenin sağlanması adına beyaz çizgiler ile aralıklar oluşturuldu.
Diyarbakır'ın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Çermik'te; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Önceki günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların süreç içerisinde daha da hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla bu kez ilçede yoğunluğun en fazla yaşandığı sebze pazarında, Belediye Zabıta ekipleri ve Temizlik görevlileri tarafından temizlik ve dezenfekte işlemi yapılıp, sosyal mesafenin sağlanması adına beyaz çizgiler ile aralıklar oluşturuldu. Amaçlarının insan sağlığını ön planda tutan hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşların özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla yapılan uygulama ise vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı. Çermikliler, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'na teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla sebze pazarında sosyal mesafenin sağlanması adına beyaz çizgiler ile aralıklar oluşturuldu.

Diyarbakır'ın AK Belediyecilikte çalışkan adreslerinden Çermik'te; ilçe belediyesi, pandemi sürecinde kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Önceki günlerde Türkiye genelinde yapılan denetimlere katılarak vatandaşların süreç içerisinde daha da hassasiyet göstermesini isteyen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla bu kez ilçede yoğunluğun en fazla yaşandığı sebze pazarında, Belediye Zabıta ekipleri ve Temizlik görevlileri tarafından temizlik ve dezenfekte işlemi yapılıp, sosyal mesafenin sağlanması adına beyaz çizgiler ile aralıklar oluşturuldu.

Amaçlarının insan sağlığını ön planda tutan hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşların özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla yapılan uygulama ise vatandaşlardan ve esnaftan tam not aldı. Çermikliler, pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı İlçe Belediyesine ve Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'na teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.