ÇERMİK'TE KISITLAMA FIRSATA ÇEVRİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2020 - 18:50, Güncelleme: 20.12.2020 - 18:50
 

ÇERMİK'TE KISITLAMA FIRSATA ÇEVRİLDİ

​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürdü.
Diyarbakır Çermik'te kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Çermik Belediyesi ekipleri; özellikle Diyarbakır Caddesi başta olmak üzere cadde ve sokaklarda dezenfekteli su ile yıkama işlemleri gerçekleştirdi. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, gün içerisinde vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını ilçenin diğer bölgelerinde sürdürdü. BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU DA SAHADAYDI Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Karamehmetoğlu da denetim anlamında temaslarını sürdürdü. Başkan Karamehmetoğlu, ekiplerin dezenfekte çalışmalarını yönlendirirken özellikle Kuruyemiş Pazarındaki çalışmaları da yerinde takip etti. Hafta sonu temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil" derken, vatandaşların özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmesi gerektiğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürdü.

Diyarbakır Çermik'te kurumsal çalışmaları ile ilçenin geleceğine yön veren Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, Cumartesi ve Pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı süresince yine sahada yer alarak çalışmalarını sürdürdü. 2020 yılı sonuna doğru planlama dahilinde yer alan çalışmalarını tamamlamak için gerek araç gerekse personel bakımından ilçenin bir çok noktasında uygulamalarını yürüten Çermik Belediyesi ekipleri; özellikle Diyarbakır Caddesi başta olmak üzere cadde ve sokaklarda dezenfekteli su ile yıkama işlemleri gerçekleştirdi. İki gün süren yoğun çalışma sonrası uygulamasını tamamlayan ekipler, gün içerisinde vatandaşların talep ve önerileri üzerine benzer çalışmalarını ilçenin diğer bölgelerinde sürdürdü.

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU DA SAHADAYDI

Hafta sonu yine ekiplerin sahadaki çalışmalarının takipçisi olan Başkan Karamehmetoğlu da denetim anlamında temaslarını sürdürdü. Başkan Karamehmetoğlu, ekiplerin dezenfekte çalışmalarını yönlendirirken özellikle Kuruyemiş Pazarındaki çalışmaları da yerinde takip etti. Hafta sonu temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "Virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil" derken, vatandaşların özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.