ÇERMİK'TE İŞLER YOLUNDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2020 - 12:23, Güncelleme: 24.11.2020 - 12:23
 

ÇERMİK'TE İŞLER YOLUNDA

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Saray Mahallesinde devam eden parke çalışmalarını inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığında ilçede alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Çermik Belediyesi ekipleri, bu kez Saray Mahallesinde parke taşı çalışmaları gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde altyapı çalışmaları tamamlanan bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karamehmetoğlu, ekiplerden bilgiler alarak vatandaşların taleplerini dinledi. Talep ve önerilere hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, buluşmalarında kurumsal çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Karamehmetoğlu bölgedeki temaslarının ardından belediye ekiplerince ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları denetlemek üzere alandan ayrıldı. BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI İlçede eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Karamehmetoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili de AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte ilçede görev yapan Öğretmenlere iletmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğanı ziyaret etti. Ziyaretinde eğitime yönelik her türlü yatırıma pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Müdürümüz Murat Bozdoğan nezdinde tüm eğitmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Saray Mahallesinde devam eden parke çalışmalarını inceleyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığında ilçede alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Çermik Belediyesi ekipleri, bu kez Saray Mahallesinde parke taşı çalışmaları gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde altyapı çalışmaları tamamlanan bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karamehmetoğlu, ekiplerden bilgiler alarak vatandaşların taleplerini dinledi. Talep ve önerilere hassasiyetle yaklaştıklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, buluşmalarında kurumsal çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi. Başkan Karamehmetoğlu bölgedeki temaslarının ardından belediye ekiplerince ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları denetlemek üzere alandan ayrıldı.

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

İlçede eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Karamehmetoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili de AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte ilçede görev yapan Öğretmenlere iletmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğanı ziyaret etti. Ziyaretinde eğitime yönelik her türlü yatırıma pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Müdürümüz Murat Bozdoğan nezdinde tüm eğitmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.