ÇERMİK'TE GÖNÜLLER BAŞKANDAN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 13:28, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:28
 

ÇERMİK'TE GÖNÜLLER BAŞKANDAN RAZI

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu yine çarşı pazar demeden ilçede gidilmedik yer bırakmayarak vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.
Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Çermik'i ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Karamehmetoğlu yine çarşı pazar demeksizin ilçenin bir çok noktasında ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Karamehmetoğlu ziyaretlerinde vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinledi. Çermik Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Biz vatandaşı referans alan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi. Çermikli vatandaşlar da Başkan Karamehmetoğlu'nun her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu yine çarşı pazar demeden ilçede gidilmedik yer bırakmayarak vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Çermik'i ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Karamehmetoğlu yine çarşı pazar demeksizin ilçenin bir çok noktasında ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Karamehmetoğlu ziyaretlerinde vatandaşlara kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler vererek talep ve önerileri dinledi. Çermik Belediyesi'nin vatandaşın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmalarına yön verdiğini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Biz vatandaşı referans alan bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Çermikli vatandaşlar da Başkan Karamehmetoğlu'nun her zaman halkın arasında olduğunu belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.