ÇERMİK'TE GENÇLERE TABLET DESTEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2020 - 23:30, Güncelleme: 27.11.2020 - 23:30

ÇERMİK'TE GENÇLERE TABLET DESTEĞİ

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, kurum bünyesince temin edilen tabletleri öğrencilere dağıtarak eğitime yönelik uygulamalarına devam edeceklerini söyledi.
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren ve Çermik'te gençlere yönelik eğitim ve sportif faaliyetlere pozitif ayrıcalık tanıyan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, hassasiyeti ile bir kez daha gündemde. Başkan Karamehmetoğlu, kurum bünyesince temin edilen tabletlerin gençlere dağıtımına katıldı. Çermik Kaymakamı Ramazan Polat ve AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ile birlikte öğrencilere tabletlerini hediye eden Başkan Karamehmetoğlu, bu yöndeki uygulamalarına devam edeceklerini belirtti. Çermik'teki genç potansiyelin farkında olan bir belediyecilik anlayışı sürdürdüklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu, "Öğrenci Kardeşlerimizin uzaktan eğitim sürecinde kendilerine destek amaçlı belediyemiz bünyesinde temin ettiğimiz tabletleri İlçe Kaymakamımız Sn. Ramazan Polat ve İlçe Başkanımız Hayrettin Kızılarslan ile birlikte teslim ettik. Gençlerimizin için ne yapsak azdır. Onların eğitimine katkı sunacak projelere öncülük etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Öğrenciler ve veliler de eğitime yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu ve Çermik Belediyesi yönetimine teşekkür ettiler. (www.bakbelediyeler.com)

(www.bakbelediyeler.com)