ÇERMİK'TE ÇELTİK HASADI BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2020 - 13:15, Güncelleme: 01.10.2020 - 13:15
 

ÇERMİK'TE ÇELTİK HASADI BAŞLADI

Gönül Belediyeciliğinin adresi Çermik'te sevilen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu bu kez çeltik hasadına katılarak çiftçilerle buluştu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Karamehmetoğlu bu kez çiftçilerin çeltik hasadına katıldı. Çeltik denince akla gelen ilk adres olan Çermik'te Kaymakam Ramazan Polat, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ve İlçe Tarım Müdürü Yusuf Güden ile birlikte Sarıca Mahallesindeki çeltik ekili alanlarda hasada katılan Başkan Karahehmetoğlu, bereketli bir sezon diledi. Çermik topraklarının her zaman cömert olduğunu belirten Başkan Karamemetoğlu, "Üreten, katma değer sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığını bilen bir kadroyuz. Bu bilinçle üretimin olduğu her alanda desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Gönül Belediyeciliğinin adresi Çermik'te sevilen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu bu kez çeltik hasadına katılarak çiftçilerle buluştu.

Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerinin sergilendiği Diyarbakır'ın Çermik İlçesinde Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Karamehmetoğlu bu kez çiftçilerin çeltik hasadına katıldı. Çeltik denince akla gelen ilk adres olan Çermik'te Kaymakam Ramazan Polat, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan ve İlçe Tarım Müdürü Yusuf Güden ile birlikte Sarıca Mahallesindeki çeltik ekili alanlarda hasada katılan Başkan Karahehmetoğlu, bereketli bir sezon diledi.

Çermik topraklarının her zaman cömert olduğunu belirten Başkan Karamemetoğlu, "Üreten, katma değer sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Yerel yönetimler olarak bölgesel kalkınmanın yerelden başladığını bilen bir kadroyuz. Bu bilinçle üretimin olduğu her alanda desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.