Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu AK Kadınlara seslendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 08:47, Güncelleme: 16.11.2020 - 08:47
 

Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu AK Kadınlara seslendi

​​​​​​​AK Parti Çermik Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'ne katılan Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Başkan seçilen Hacer Karataş ve yönetimini tebrik etti.
AK Parti'de kongre mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre coşkusu sürerken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Diyarbakır Çermik'te AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şehit Ömer Yaman (Kale Orta Okulu)  Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede Hacer Karataş başkanlığa seçildi. Kongreye Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karahemetoğlu ile birlikte AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, AK Parti Çermik İl Başkanı Hayrettin Kızılarslan ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin ardından Başkan Hacer Karataş ve yönetimini tebrik eden Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini söyledi. Çermik'te kadınlara her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını da dile getiren Başkan Karamehmetoğlu, " Partimizin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresine Katıldık. İlçe başkanlığına seçilen Hacer Karataş Hanım Kardeşimi ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Çermik Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'ne katılan Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Başkan seçilen Hacer Karataş ve yönetimini tebrik etti.

AK Parti'de kongre mesaisi kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre coşkusu sürerken, AK Parti'nin Doğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Diyarbakır Çermik'te AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Şehit Ömer Yaman (Kale Orta Okulu)  Konferans Salonu'nda düzenlenen kongrede Hacer Karataş başkanlığa seçildi.

Kongreye Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karahemetoğlu ile birlikte AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya, AK Parti Çermik İl Başkanı Hayrettin Kızılarslan ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin ardından Başkan Hacer Karataş ve yönetimini tebrik eden Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ettiğini söyledi. Çermik'te kadınlara her zaman pozitif ayrıcalık tanıdıklarını da dile getiren Başkan Karamehmetoğlu, " Partimizin İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 6. Olağan Kongresine Katıldık. İlçe başkanlığına seçilen Hacer Karataş Hanım Kardeşimi ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.