ÇERMİK'TE BAŞARILI PANDEMİ DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 14:53, Güncelleme: 05.08.2020 - 14:53

ÇERMİK'TE BAŞARILI PANDEMİ DÖNEMİ

​​​​​​​Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, pandemi çalışmaları çerçevesinde vatandaşlara maske dağıttı.
Pandemi döneminde Güneydoğu'nun en başarılı ilçeleri arasında yer alan Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla çalışmalar devam ediyor. Önceki süreçlerde ilçe genelinde düzenli olarak ilaçlamalar yapan ve vatandaşı bilgilendirmeye yönelik bir çok alanda faaliyetler gerçekleştiren Çermik Belediyesi, maske dağıtımlarına kaldığı yerden devam etti. İlçenin başarılı Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, bayramda da boş durmayarak hem vatandaşların bayramını tebrik etti hem de maske dağıtımı gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanı ve encümen üyelerinin de katılım gösterdiği bayram tebrikleri sırasında Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, belediyece ücretsiz dağıtımı yapılan maskelerden vatandaşlara verdi. Salgın konusunda sosyal mesafe konusunda hassasiyet gösterilmesini tekrar eden Başkan Şehmus Karamehmetoğlu "Hemşerilerimizden ricamız;Kurallara özen gösterip, gerek bireysel gerek toplumsal sorumluluklara dikkat etmeleridir" dedi. (www.akbelediyeler.com)