ÇERMİK BELEDİYESİ'NDE KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 12:07, Güncelleme: 01.02.2021 - 12:07
 

ÇERMİK BELEDİYESİ'NDE KAR MESAİSİ

​​​​​​​Çermik Belediyesi kar yağışının ilk anlarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehmus Karamehmetoğlu da yine çalışmaların birebir takipçisi olmaya devam ediyor.
Alt ve üst yapıda dev yatırımların gerçekleştirildiği Çermik'te yerel yönetim kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte özellikle kırsal kesimlerde hafta sonu gece gündüz demeksizin sahada yer aldı. Başkan Karamehmetoğlu'nun birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler kar küreme araçları ile ulaşıma kapanan güzergahların tekrar açılması için yoğun mücadele yürüttü. ÇERMİK BELEDİYESİ 24 SAAT SAHADAYDI Ekiplerin olası sorunları çözüme kavuşturmak için yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Başkan Şehmus Karamehmetoğlu yaptığı değerlendirmesinde "Gecesiyle gündüzüyle saat gözetmeksizin halkımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. 112 acil yardım ekibinin Konaklı mahallemizde rahatsızlanan kardeşimize ulaşımını kar küreme ekibimiz sağlıklı bir şekilde sağladılar. Gayretten ötürü ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bununla birlikte yine 112 Ambulansımızı karları temizleyerek Yaylacık Mahallemize ulaştırdık. Hasta minik yavrumuzun durumu çok şükür iyi. Her koşulda milletimizin yanındayız. Tüm bu çerçevede yine süreç içerisinde ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde kar küreme araçları ile saha çalışmalarına devam etmektedir" dedi. VATANDAŞ KARANLIKTA KALMADI Çermik Belediyesi hafta sonu ayrıca yoğun kar yağışından dolayı kırsal mahallelerde zarar gören DEDAŞ'A ait elektrik direkleri onarımlarına iş makineleri ile destekte bulundu. Vatandaşlardan tam destek gören çalışma ile Çermik Belediyesi, hafta sonunun en çalışkan ekibi oldu. Çermikliler kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediyesi kar yağışının ilk anlarından itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Şehmus Karamehmetoğlu da yine çalışmaların birebir takipçisi olmaya devam ediyor.

Alt ve üst yapıda dev yatırımların gerçekleştirildiği Çermik'te yerel yönetim kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte özellikle kırsal kesimlerde hafta sonu gece gündüz demeksizin sahada yer aldı. Başkan Karamehmetoğlu'nun birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler kar küreme araçları ile ulaşıma kapanan güzergahların tekrar açılması için yoğun mücadele yürüttü.

ÇERMİK BELEDİYESİ 24 SAAT SAHADAYDI

Ekiplerin olası sorunları çözüme kavuşturmak için yoğun çalışma içerisinde olduğunu belirten Başkan Şehmus Karamehmetoğlu yaptığı değerlendirmesinde "Gecesiyle gündüzüyle saat gözetmeksizin halkımızın hizmetinde olmaya devam ediyoruz. 112 acil yardım ekibinin Konaklı mahallemizde rahatsızlanan kardeşimize ulaşımını kar küreme ekibimiz sağlıklı bir şekilde sağladılar. Gayretten ötürü ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bununla birlikte yine 112 Ambulansımızı karları temizleyerek Yaylacık Mahallemize ulaştırdık.

Hasta minik yavrumuzun durumu çok şükür iyi. Her koşulda milletimizin yanındayız. Tüm bu çerçevede yine süreç içerisinde ekiplerimiz kırsal mahallelerimizde kar küreme araçları ile saha çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

VATANDAŞ KARANLIKTA KALMADI

Çermik Belediyesi hafta sonu ayrıca yoğun kar yağışından dolayı kırsal mahallelerde zarar gören DEDAŞ'A ait elektrik direkleri onarımlarına iş makineleri ile destekte bulundu. Vatandaşlardan tam destek gören çalışma ile Çermik Belediyesi, hafta sonunun en çalışkan ekibi oldu. Çermikliler kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.