ÇERMİK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2021 - 22:56, Güncelleme: 02.03.2021 - 22:56

ÇERMİK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, alt yapı çalışmaları tamamlanan caddeleri inceleyerek kilitli parke taşı yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
AK Parti Belediyeciliği ile yeni bir sayfa açan Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki değişim her gün yeni bir çalışmanın hayata kazandırılması ile sürüyor. Yerel yönetimin üstlendiği başarılı uygulamalar vatandaş tarafından takdirle karşılanırken, Yerel Yönetim kadrosunun kurumlar arası iletişime verdiği önemle mevcut hizmet atağı her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Çermik'e sunduğu hizmetlerle memnuniyetin daha da arttığı isim olan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu son olarak sahada yine çalışmaları denetleyerek vatandaşlara bilgiler sundu. Başkan Karamehmetoğlu dün altyapı çalışmaları biten cadde ve sokaklarda kilitli parke taşı yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Amaçlarını "Daha temiz bir Çermik için çalışıyoruz" diyerek özetleyen Başkan Karamehmetoğlu, güzergahı üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini de dinlemeyi ihmal etmedi. Vatandaşların ilettiği taleplere göre kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Karamehmetoğlu buluşmalarında vatandaşlara içerisinde bulunduğumuz süreç içerisinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yineledi. Başkan Karamehmetoğlu gün içerisinde Çermik'in diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları da denetledi. (www.akbelediyeler.com)