ÇERMİK BELEDİYESİ 2021'E HIZLI BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2021 - 08:48, Güncelleme: 04.01.2021 - 08:48
 

ÇERMİK BELEDİYESİ 2021'E HIZLI BAŞLADI

​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında yine sahada yer alarak ilçe genelinde gidilmedik bölge bırakmadı.
2020 yılında bir çok önemli projelere imza atan ve halk memnuniyetinin giderek yükseliş gösterdiği Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında yine sahada yer alarak gidilmedik yer bırakmadı. Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla özellikle dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ağırlık veren ekiplerin özverili uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Ekipler kısıtlama nedeniyle yoğunluğun en asgari düzeye inmesi ile birlikte ilçenin ana arterlerinde ve Diyarbakır Caddesinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "2021 yılının ilk gününde Covid-19 ile mücedelemiz devam ediyor. Temizlik işleri Müdürlüğümüze bağlı çalışma arkadaşlarımız Diyarbakır Caddesinde dezenfekteli su ile yol ve kaldırımları temizlediler. Bu yönde halkımızın taleplerine her zaman duyarlıyız" ifadelerini kullandı. Çermik Belediyesi rutin dezenfekte ve hijyen çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan iletilen talepler üzerine belirlenen bölgelerde de uygulamalarını sürdürüyor. Başkan Karamehmetoğlu ve Çermik Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, ulaşılabilirlik açısından yerel yönetimin kendilerine yönelik gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirttiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şehmus Karamehmetoğlu Başkanlığındaki Çermik Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında yine sahada yer alarak ilçe genelinde gidilmedik bölge bırakmadı.

2020 yılında bir çok önemli projelere imza atan ve halk memnuniyetinin giderek yükseliş gösterdiği Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde belediye ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasında yine sahada yer alarak gidilmedik yer bırakmadı. Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'nun talimatlarıyla özellikle dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ağırlık veren ekiplerin özverili uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Ekipler kısıtlama nedeniyle yoğunluğun en asgari düzeye inmesi ile birlikte ilçenin ana arterlerinde ve Diyarbakır Caddesinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Karamehmetoğlu, "2021 yılının ilk gününde Covid-19 ile mücedelemiz devam ediyor. Temizlik işleri Müdürlüğümüze bağlı çalışma arkadaşlarımız Diyarbakır Caddesinde dezenfekteli su ile yol ve kaldırımları temizlediler. Bu yönde halkımızın taleplerine her zaman duyarlıyız" ifadelerini kullandı.

Çermik Belediyesi rutin dezenfekte ve hijyen çalışmalarının yanı sıra vatandaşlardan iletilen talepler üzerine belirlenen bölgelerde de uygulamalarını sürdürüyor. Başkan Karamehmetoğlu ve Çermik Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, ulaşılabilirlik açısından yerel yönetimin kendilerine yönelik gerekli hassasiyeti gösterdiklerini belirttiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.