ÇERMİK ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 14:28, Güncelleme: 17.12.2020 - 14:28
 

ÇERMİK ARAÇ FİLOSU BÜYÜYOR

Kurumsal kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeye devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu sayesinde araç filosuna bir araç daha kazandırıldı.
Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kurumun öz kaynaklarını iyi değerlendirerek, kiralama usulü yerine kurumun kendi envanterine araç kazandırmaktan yana anlayışı ile örnek gösterilen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu son olarak bir adet hizmet aracının daha araç filosuna kazandırıldığını duyurdu. Yol yapım, kilitli parke taşı, hafriyat ve alt yapı çalışmalarında kullanılacak aracın tüm Çermik halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Karamehmetoğlu, "Vatandaşlarımızın hizmetinde kullanılmak üzere araç filomuza yeni bir iş makınası daha ekledik. Çermikli hemşehrilemizin her zaman hizmetin en iyisine layıktır" dedi. Vatandaş memnuniyetinin ön planda olduğu Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu ileriki süreçlerde benzer uygulamaların devam edeceğini de sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
Kurumsal kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeye devam eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu sayesinde araç filosuna bir araç daha kazandırıldı.

Diyarbakır'ın Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kurumun öz kaynaklarını iyi değerlendirerek, kiralama usulü yerine kurumun kendi envanterine araç kazandırmaktan yana anlayışı ile örnek gösterilen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu son olarak bir adet hizmet aracının daha araç filosuna kazandırıldığını duyurdu.

Yol yapım, kilitli parke taşı, hafriyat ve alt yapı çalışmalarında kullanılacak aracın tüm Çermik halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Karamehmetoğlu, "Vatandaşlarımızın hizmetinde kullanılmak üzere araç filomuza yeni bir iş makınası daha ekledik. Çermikli hemşehrilemizin her zaman hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Vatandaş memnuniyetinin ön planda olduğu Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu ileriki süreçlerde benzer uygulamaların devam edeceğini de sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.