ÇEMİŞGEZEK'TE HİZMETLER HIZ KAZANDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 09:02, Güncelleme: 13.08.2020 - 09:02
 

ÇEMİŞGEZEK'TE HİZMETLER HIZ KAZANDI

​​​​​​​Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi, yaz çalışma sezonunu verimli bir şekilde sürdürüyor.
Tunceli Çemişgezek ilçesinde Belediye ekipleri alt ve üst yapıda çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan korona virüs denetimlerinin rutin olarak devam ettiği ilçede belediye hizmetlerinin aksamaması için uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Çemişgezek Belediyesi yol yapım çalışmalarının ardından ilçe merkezinde akışının yoğun olduğu iki bölgeye dışbükey ayna montajı gerçekleştirdi. Vatandaşların talebi üzerine olası kazaları önlemek için yapılan çalışma vatandaşlardan tam destek gördü. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alan Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi'nin yaz dönemi boyunca ilçenin farklı noktalarında hizmetlerine devam edeceği öğrenildi.   BAŞKAN YILDIZ ÇALIŞMALARI ANLATTI Öte yandan 23.Dönem AK Parti Bingöl Millet Vekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi 64. 65. ve 66. Hükümet Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile beraberindeki heyet Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ı makamında ziyaret etti. 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde Bşakan Yıldız ilçe genelindeki çalışmaları heyete aktararak AK Belediyecilik hizmetlerinin ilçede aksamadan devam ettiğini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi, yaz çalışma sezonunu verimli bir şekilde sürdürüyor.

Tunceli Çemişgezek ilçesinde Belediye ekipleri alt ve üst yapıda çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan korona virüs denetimlerinin rutin olarak devam ettiği ilçede belediye hizmetlerinin aksamaması için uygulamalarına kaldığı yerden devam eden Çemişgezek Belediyesi yol yapım çalışmalarının ardından ilçe merkezinde akışının yoğun olduğu iki bölgeye dışbükey ayna montajı gerçekleştirdi. Vatandaşların talebi üzerine olası kazaları önlemek için yapılan çalışma vatandaşlardan tam destek gördü. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alan Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi'nin yaz dönemi boyunca ilçenin farklı noktalarında hizmetlerine devam edeceği öğrenildi.

 

BAŞKAN YILDIZ ÇALIŞMALARI ANLATTI

Öte yandan 23.Dönem AK Parti Bingöl Millet Vekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi 64. 65. ve 66. Hükümet Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile beraberindeki heyet Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ı makamında ziyaret etti. 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde Bşakan Yıldız ilçe genelindeki çalışmaları heyete aktararak AK Belediyecilik hizmetlerinin ilçede aksamadan devam ettiğini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.