Çemişgezek'te her yaştan vatandaşı düşünen çalışma

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2020 - 16:51, Güncelleme: 15.08.2020 - 16:51
 

Çemişgezek'te her yaştan vatandaşı düşünen çalışma

​​​​​​​Çemişgezek'te ilçe genelindeki parklarda yer alan çocuk oyun gruplarında tamirat çalışmaları sürüyor.
Vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Tunceli Çemişgezek Belediyesi, hafta içi trafik akışının yoğunlukta olduğu bölgelere yönelik düzenlemesinin ardından bu kez parklarda yer alan oyun gruplarında onarım çalışması başlattı. İlçedeki TOKİ bölgesinde başlayan uygulamanın önümüzdeki süreçlerde tüm ilçe geneline yayılacağı öğrenilirken, vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler. Hayata geçirdiği uygulamalarında her yaştan vatandaşı düşünerek planlamalar yapan Çemişgezek Belediyesi ekipleri, parklarda yaptıkları incelemelerinde zamanla bozulan veya kullanılmaz hale gelen ekipmanların tamiratını yaptı. Çalışmada çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, aileler de Başkan Yıldız'a ve Çemişgezek Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çemişgezek'te ilçe genelindeki parklarda yer alan çocuk oyun gruplarında tamirat çalışmaları sürüyor.

Vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Tunceli Çemişgezek Belediyesi, hafta içi trafik akışının yoğunlukta olduğu bölgelere yönelik düzenlemesinin ardından bu kez parklarda yer alan oyun gruplarında onarım çalışması başlattı. İlçedeki TOKİ bölgesinde başlayan uygulamanın önümüzdeki süreçlerde tüm ilçe geneline yayılacağı öğrenilirken, vatandaşlar çalışmalardan memnun olduklarını belirttiler.

Hayata geçirdiği uygulamalarında her yaştan vatandaşı düşünerek planlamalar yapan Çemişgezek Belediyesi ekipleri, parklarda yaptıkları incelemelerinde zamanla bozulan veya kullanılmaz hale gelen ekipmanların tamiratını yaptı. Çalışmada çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, aileler de Başkan Yıldız'a ve Çemişgezek Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.