ÇEMİŞGEZEK'TE HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 13:12, Güncelleme: 19.08.2020 - 13:12

ÇEMİŞGEZEK'TE HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

​​​​​​​Çemişgezek Belediyesi, korona virüs denetimlerini ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.
Çemişgezek Belediyesi ekipleri tarafından  dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüse karşı önlemlerini arttırarak sürdürüyor. Halk sağlığını ön planda tutan ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran Çemişgezek Belediyesi, vatandaşların ortak kullanım alanlarında ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Temasın yoğun olduğu ve virüsün bulaşma ihtimalinin olduğu  eczaneler, kuaför ve berber salonları,marketler,kasaplar, ve ilçenin tüm işletmelerinde  dezenfekte çalışmalarını program dahilinde sürdüren Çemişgezek Belediyesi, toplum sağlığını düşünerek hareket ediyor. (www.akbelediyeler.com)