ÇEMİŞGEZEK'TE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 15:15, Güncelleme: 18.09.2020 - 15:15

ÇEMİŞGEZEK'TE DURMAK YOK

​​​​​​​Metin Levent Yıldız Başkanlığındaki Çemişgezek Belediyesi, yaz dönemi çalışma sezonu sonuna doğru asfalt ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.
Tunceli Çemişgezek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; merkez ve kırsalda ihtiyaç duyulan mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çemişgezek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Çukur Mahallesi olmak üzere ilçenin farklı bölgelerinde sıcak asfalt onarımı gerçekleştirdi. Başkan Metin Levent Yıldız'ın talimatlarıyla gerçekleştirilen çalışmalar, merkez ve kırsal mahalle ayrımı gözetilmeden vatandaşların talepleri doğrultusunda oluşturulan program dahilinde sürdürülüyor. Çalışmalarla ilgili Çemişgezek Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Asfalt çalışmaları kapsamında Belediye saha  ekiplerimiz İlçe genelinde asfaltlama çalışmalarını Çukur Mahallesi olmak üzere ilçemizin belirli noktalarında  sıcak asfalt ile onarım çalışmaları devam ediyor" denildi. Belediye ekiplerinin önümüzdeki günlerde benzer çalışmalarına ilçenin diğer bölgelerinde de devam edeceği öğrenildi. (www.akbelediyeler.com)