ÇEMİŞGEZEK'TE CUMHURİYET COŞKUSU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 12:25, Güncelleme: 29.10.2020 - 12:25

ÇEMİŞGEZEK'TE CUMHURİYET COŞKUSU

Tunceli Çemişgezek'te Başkan Metin Levent Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.
Çemişgezek'te başarılı belediyecilik uygulamaları ile takdir toplayan Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Başkan Yıldız sabah saatlerindeki programda Cumhuriyetin 97’ıncı Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları münasebetiyle Atatürk  Anıtına çelenk bıraktı. Başkan Yıldız ardından yayımladığı mesajında "Cumhuriyetimizin 97.Kuruluş Yıl Dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)