Çemişgezek'te Başkan Yıldız'dan müjdeli haber

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2020 - 10:35, Güncelleme: 17.11.2020 - 10:35
 

Çemişgezek'te Başkan Yıldız'dan müjdeli haber

​​​​​​​Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Millet Bahçesi çalışmalarını inceleyerek uygulamanın hızla sürdürüldüğünü söyledi.
Çemişgezek ilçe merkezinde yeşil alan uygulamalarını sürdüren Başkan Metin Levent Yıldız son olarak yapımı devam eden Millet Bahçesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Yıldız, Millet Bahçesinin Çemişgezek için çok önemli bir kazanım olacağını belirterek, "Yapım çalışmaları güzel bir şekilde devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda Millet Bahçemiz halkımızın hizmetine açılacak" dedi. Belediye Başkanımız  Metin Levent Yıldız  Millet Bahçesinin çalışmaları esnasında belediye çalışanları ile beraber ağaç dikti ve can suyunu verdi. Ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdıklarını dile getiren Başkan Yıldız, Gönül Belediyeciliğine önem veren bir anlayış içerisinde olduklarını söyledi. Çemişgezekli vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Yıldız ve ekibine teşekkür etti.   (Kaynak: Çemişgezek Belediyesi Basın Birimi)
​​​​​​​Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, Millet Bahçesi çalışmalarını inceleyerek uygulamanın hızla sürdürüldüğünü söyledi.

Çemişgezek ilçe merkezinde yeşil alan uygulamalarını sürdüren Başkan Metin Levent Yıldız son olarak yapımı devam eden Millet Bahçesindeki çalışmaları inceledi. Başkan Yıldız, Millet Bahçesinin Çemişgezek için çok önemli bir kazanım olacağını belirterek, "Yapım çalışmaları güzel bir şekilde devam ediyor. İnşallah yakın bir zamanda Millet Bahçemiz halkımızın hizmetine açılacak" dedi.

Belediye Başkanımız  Metin Levent Yıldız  Millet Bahçesinin çalışmaları esnasında belediye çalışanları ile beraber ağaç dikti ve can suyunu verdi. Ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinledi. Kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdıklarını dile getiren Başkan Yıldız, Gönül Belediyeciliğine önem veren bir anlayış içerisinde olduklarını söyledi. Çemişgezekli vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Yıldız ve ekibine teşekkür etti.  

(Kaynak: Çemişgezek Belediyesi Basın Birimi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.