ÇELİK'TEN SON DAKİKA DEĞERLENDİRMESİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2020 - 15:56, Güncelleme: 22.08.2020 - 15:56
 

ÇELİK'TEN SON DAKİKA DEĞERLENDİRMESİ

​​​​​​​​​​​​​​AK Parti Sözcüsü Çelik, "Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, " Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz var olsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun" ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​​​​​​​​AK Parti Sözcüsü Çelik, "Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, " Ülkemizin başarısıyla gururlanamayanlar ve milletimizin sevinciyle sevinemeyenler var. Onlara da ülkemizin başarısıyla gururlanma ve milletimizin sevinciyle sevinme duygusu “nasip” olmasını diliyoruz. Milletimiz var olsun. Ülkemizin yolu hep açık olsun" ifadelerine yer verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.