ÇAT'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞ HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:58, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:58
 

ÇAT'TA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞ HAKİM

​​​​​​​Çat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Melik Yaşar bu kez Tuzlataşı ve Çirişli mahallelerinde vatandaşları dinledi.
Erzurum Çat'ta Belediye Başkanı Melik Yaşar, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Yaşar önceki gün Tuzlataşı ve Çirişli Mahallerini ziyaret etti. Mahallede vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yaşar, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının tüm Çat halkını ortak paydada buluşturarak talep ve önerilere karşılık vermek olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Herkes mutlu olduğu yere gitsin dediler, bizler bu hafta,Tuzlataşı ve Çirişli Mahallerimizi ziyaret ettik. Varlığınızdan aldığımız ilhamla daha güçlü bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Misafir perverliğinden dolayı kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Yaşar temaslarında özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yinelerken; vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Melik Yaşar bu kez Tuzlataşı ve Çirişli mahallelerinde vatandaşları dinledi.

Erzurum Çat'ta Belediye Başkanı Melik Yaşar, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Yaşar önceki gün Tuzlataşı ve Çirişli Mahallerini ziyaret etti. Mahallede vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yaşar, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının tüm Çat halkını ortak paydada buluşturarak talep ve önerilere karşılık vermek olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Herkes mutlu olduğu yere gitsin dediler, bizler bu hafta,Tuzlataşı ve Çirişli Mahallerimizi ziyaret ettik. Varlığınızdan aldığımız ilhamla daha güçlü bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.Misafir perverliğinden dolayı kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yaşar temaslarında özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yinelerken; vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Yaşar ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.