ÇATAK'TA GÖNÜLLER BAŞKAN ŞEYLAN'DAN RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 09:55, Güncelleme: 31.03.2021 - 09:55

ÇATAK'TA GÖNÜLLER BAŞKAN ŞEYLAN'DAN RAZI

​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan mahalle ziyaretleri kapsamında bu kez Akçabük'teydi.
Çatak'ta belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Abdurrahman Şeylan, her defasında vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Birlikte Yönetim anlayışı ile toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Şeylan her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin dünkü durağında bu kez Akçabük Mahallesi'ndeydi. Temaslarında ilk olarak köy genelinde bir dizi temaslar gerçekleştiren Başkan Şeylan ardından vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi. Amaçlarının ortak paydada buluşarak sorunlara kalıcı çözümler üretmek olduğunu belirten Başkan Şeylan, tüm vatandaşların istedikleri zaman kendilerine ulaşabileceklerini dile getirdi. Kurumsal çalışmalarında vatandaşı odak aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şeylan, iletilen talepler için çalışmalar başlatılacağını belirtti. Akçabük Mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şeylan ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)