ÇATAK'TA DENETİMLER SÜRDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2020 - 16:07, Güncelleme: 18.09.2020 - 16:07

ÇATAK'TA DENETİMLER SÜRDÜ

​​​​​​​Çatak'ta “Sağlık İçin Hepimiz İçin” Sloganı ile ilçemizde yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimler gerçekleştirildi.
Kontrollerde İlçe Kaymakamı Ekrem Çeçen, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Alican Arslan, Çatak Devlet Hastahanesi Başhekimi Tarık Temel ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu tarafından Koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, gerek işletme sahiplerinin ve hizmet sağlayıcıların gerekse vatandaşların bilinçlendirilmeleri ve tedbir/kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirildi. Başkan Şeylan; Belediye olarak kamu kurumları ve vatandaşlarımızın toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarına aralıksız sürdürüyoruz. İçişleri Bakanlığımızın, 'Sağlık için, hepimiz için' Sloganı ile 81 ilde olduğu gibi ilçemizde de denetimlerimize süreklilik teşkil edecek şekilde devam ediyoruz. Denetimlerde vatandaşlarımızın bilinçlendiğini ve kurallara uyduğunu görmek bizleri memnun ediyor. Bu duyarlılıkla ve birliktelik sayesinde kurallara uyduğumuz takdirde İnşallah bu salgını hep birlikte atlatacağız.” dedi. (Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Bürosu)

(Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Bürosu)