Çatak'ta Başkan Şeylan ziyaretlere önem veriyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2020 - 12:02, Güncelleme: 21.10.2020 - 12:02

Çatak'ta Başkan Şeylan ziyaretlere önem veriyor

​​​​​​​Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, makamda oturmak yerine vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor.
Çatak'ta belediyecilik hizmetlerini sürdüren Başkan Abdurrahman Şeylan, her defasında vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Birlikte Yönetim anlayışı ile toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Şeylan taziye ziyaretlerine de önem veriyor. Başkan Abdurrahman Şeylan son olarak, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ile birlikte Ekrem Esin’e taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Şeylan, Bahçelievler mahallesi Memur Evler Sokakta merhume Medine Esin için kurulan taziye çadırını ziyaret ederek merhume için okunan dualara eşlik edip, aile fertleri ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Esin Ailesi de“Çatak Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı acımızı paylaştılar. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi. (www.akbelediyeler.com)