BUGÜN GÜNLERDEN MALATYA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 10:16, Güncelleme: 22.03.2021 - 10:16
 

BUGÜN GÜNLERDEN MALATYA

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kayısı Çiçeği Şenliklerine katılan konuklara Malatya'nın değerlerini tanıttı.
"Dünya kayısı başkenti" olarak bilinen Malatya'da gerçekleştirilen Kayısı Çiçeği Şenlikleri yoğun ilgi gördü. Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Turgut Özal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Fırat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün destek verdiği şenlik kapsamında kentin tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı. Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda kentin yöresel yemekleri sunumu ile devam eden şenlik, ulusal medyada da geniş yer buldu. Programda misafirlerini ağırlayan Başkan Osman Güder, amaçlarının Malatya'yı tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Başkan Güder, Malatya değerlerine sahip çıktıklarını ve bu değerlerinin turizm ile birleştirilerek ilçeye artı değer katmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Güder, yaptığı değerlendirmesinde "Malatya Gastronomi, Turizm ve Tanıtım Derneği (MAGTAD) öncülüğünde gerçekleştirilen “Kayısı Çiçeği Şenlikleri” kapsamında şehrimize teşrif eden misafirlerimizi ağırladık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi. (www.akbelediyeler.com)
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kayısı Çiçeği Şenliklerine katılan konuklara Malatya'nın değerlerini tanıttı.

"Dünya kayısı başkenti" olarak bilinen Malatya'da gerçekleştirilen Kayısı Çiçeği Şenlikleri yoğun ilgi gördü. Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Turgut Özal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Fırat Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün destek verdiği şenlik kapsamında kentin tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıldı. Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda kentin yöresel yemekleri sunumu ile devam eden şenlik, ulusal medyada da geniş yer buldu.

Programda misafirlerini ağırlayan Başkan Osman Güder, amaçlarının Malatya'yı tüm dünyaya tanıtmak olduğunu söyledi. Başkan Güder, Malatya değerlerine sahip çıktıklarını ve bu değerlerinin turizm ile birleştirilerek ilçeye artı değer katmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Güder, yaptığı değerlendirmesinde "Malatya Gastronomi, Turizm ve Tanıtım Derneği (MAGTAD) öncülüğünde gerçekleştirilen “Kayısı Çiçeği Şenlikleri” kapsamında şehrimize teşrif eden misafirlerimizi ağırladık. Çok güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" ifadelerine yer verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.