BU YAPILAN İNSANLIĞA SIĞAR MI?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 14:54, Güncelleme: 14.09.2020 - 14:54
 

BU YAPILAN İNSANLIĞA SIĞAR MI?

Pandemi dönemi ve kıt imkanlara rağmen kırsal bölgelerde yapılan beton yol çalışmasında bir vatandaşın tüm emekleri 'hiç ettiği' görüntü "bu kadar da olmaz" dedirtti.
Pandemi dönemi ve belediyelerde kemer sıkma döneminin giderek arttığı süreçte sosyal medyaya yansıyan bir görüntü adeta yürek parçaladı. Şanlıurfa'da yaşandığı iddia edilen görüntülerde bir vatandaş yeni yapılan beton yolda tüm uyarılara rağmen aldırış etmeden güzergahına devam etti. İşçilerin kuruması için baş ucunda beklediği yüz binlerce liralık yatırım mahallesine gitmek isteyen vatandaşın tutumu sonrası heba oldu. Görüntünün sosyal medyada yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. BELEDİYE HİZMET SUNUYOR AMA... Şanlıurfa tarihinin en büyük beton yol atağının halka hizmet olarak yansıtılması için Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi gecesini gündüzüne katarken, yaşanan bu görüntü milli servetin nasıl hiç olduğunu gözler önüne serdi. Türkiye'nin en sıcak ilinde işçiler kavurucu güneş altında hizmet sunmaya devam ederken, yaşanan olayın ardından sosyal medyadan vatandaşlar konu ile ilgili soruşturmanın başlatılmasını istedi. Vatandaşlar, "Belediyemizden Allah razı olsun. Ne kadar güzel bir hizmeti bizlere kazandırmışken bu olay bir facia. İzlerken içimiz parçalandı" şeklinde yorumlar paylaştı. (www.akbelediyeler.com)
Pandemi dönemi ve kıt imkanlara rağmen kırsal bölgelerde yapılan beton yol çalışmasında bir vatandaşın tüm emekleri 'hiç ettiği' görüntü "bu kadar da olmaz" dedirtti.

Pandemi dönemi ve belediyelerde kemer sıkma döneminin giderek arttığı süreçte sosyal medyaya yansıyan bir görüntü adeta yürek parçaladı. Şanlıurfa'da yaşandığı iddia edilen görüntülerde bir vatandaş yeni yapılan beton yolda tüm uyarılara rağmen aldırış etmeden güzergahına devam etti. İşçilerin kuruması için baş ucunda beklediği yüz binlerce liralık yatırım mahallesine gitmek isteyen vatandaşın tutumu sonrası heba oldu. Görüntünün sosyal medyada yayılmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.

BELEDİYE HİZMET SUNUYOR AMA...

Şanlıurfa tarihinin en büyük beton yol atağının halka hizmet olarak yansıtılması için Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi gecesini gündüzüne katarken, yaşanan bu görüntü milli servetin nasıl hiç olduğunu gözler önüne serdi. Türkiye'nin en sıcak ilinde işçiler kavurucu güneş altında hizmet sunmaya devam ederken, yaşanan olayın ardından sosyal medyadan vatandaşlar konu ile ilgili soruşturmanın başlatılmasını istedi.

Vatandaşlar, "Belediyemizden Allah razı olsun. Ne kadar güzel bir hizmeti bizlere kazandırmışken bu olay bir facia. İzlerken içimiz parçalandı" şeklinde yorumlar paylaştı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.