BU SERGİ BÜYÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 14:14, Güncelleme: 10.10.2021 - 14:14
 

BU SERGİ BÜYÜLÜYOR

Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Halfeti su altı zenginliklerinin yer aldığı 'Hafıza' adlı serginin konuğu bu kez Başkan Beyazgül oldu.
Halfeti'de alt ve üst yapıda olduğu kadar ilçesinin turizm alanında gelişmesi için tanıtıma büyük önem veren Halfeti Belediye Bakanı Şeref Albayrak, Halfeti'nin su altı güzelliklerinin kadraja yansıdığı "Su Altındaki Hafıza" adlı sergi de bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ağırladı. Kapılarını açtığı 7 Ekim tarihinden bu yana yoğun ilgi gören sergiyi Başkan Beyazgül ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Delioğlu ile gezen Başkan Albayrak, amaçlarının Halfeti'yi turizmde daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir çok ortak çalışmaya imza attıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, ilçe turizm potansiyelinin her geçen yıl daha da geliştiğini belirtti. 7 Kasım 2021 tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak olan sergide fotoğraf sanatçısı Ali Ethem Keskin, Bedri Sincar, Yavuz Pilevneli, Tunç Emre Karakoyunlu ve Mehmet Öztabak'ın emekleri yer alıyor.  
Açıldığı günden bu yana yoğun ilgi gören Halfeti su altı zenginliklerinin yer aldığı 'Hafıza' adlı serginin konuğu bu kez Başkan Beyazgül oldu.

Halfeti'de alt ve üst yapıda olduğu kadar ilçesinin turizm alanında gelişmesi için tanıtıma büyük önem veren Halfeti Belediye Bakanı Şeref Albayrak, Halfeti'nin su altı güzelliklerinin kadraja yansıdığı "Su Altındaki Hafıza" adlı sergi de bu kez Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ağırladı.

Kapılarını açtığı 7 Ekim tarihinden bu yana yoğun ilgi gören sergiyi Başkan Beyazgül ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali İhsan Delioğlu ile gezen Başkan Albayrak, amaçlarının Halfeti'yi turizmde daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bir çok ortak çalışmaya imza attıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Albayrak, ilçe turizm potansiyelinin her geçen yıl daha da geliştiğini belirtti.

7 Kasım 2021 tarihine kadar misafirlerini ağırlayacak olan sergide fotoğraf sanatçısı Ali Ethem Keskin, Bedri Sincar, Yavuz Pilevneli, Tunç Emre Karakoyunlu ve Mehmet Öztabak'ın emekleri yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.