BU GURUR BİZE YETER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 12:43, Güncelleme: 12.03.2021 - 12:43
 

BU GURUR BİZE YETER

​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, pandemi sürecinde AK Partili Belediyelerin karnesini paylaştı.
Vatandaş odaklı çalışmalarıyla yerel yönetimde halk sağlığını da ön planda tutarak uygulamalar gerçekleştiren AK Partili Belediyeler, başarıları ile örnek olmaya devam ediyor. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri kapsamında organizasyon ve koordinasyonlu tutumuyla pandemi döneminde yine halkının yanında yer alan AK Partili Belediyelerin son bir yıllık karnesi yine tam not aldı. ÖZHASEKİ TABLOYU AÇIKLADI AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de tüm AK Partili Belediyeleri tebrik ederek son bir yılı kapsayan raporu kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan Özhaseki'nin paylaşımında dezenfekte ve hijyen malzemesi dağıtımından işyeri denetimlerine, sosyal hizmet desteğinden sağlık hizmetlerine kadar tüm kalemler tek tek yer aldı. Gönül Belediyeciliği etiketi ile rapordan ayrıntılar paylaşan Başkan Özhaseki yaptığı değerlendirmesinde "AK Belediyelerin Covid-19 ile mücadelede 1 yıllık karnesi, vatandaşlarımızdan tam not aldı. Bu gurur bize yeter. İşimiz; vatandaşın bir derdi varsa çözmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve onların gönüllerine girmek" dedi. İŞTE O RAPORDAN BAZI BÖLÜMLER:
​​​​​​​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, pandemi sürecinde AK Partili Belediyelerin karnesini paylaştı.

Vatandaş odaklı çalışmalarıyla yerel yönetimde halk sağlığını da ön planda tutarak uygulamalar gerçekleştiren AK Partili Belediyeler, başarıları ile örnek olmaya devam ediyor. Büyükşehir, il, ilçe ve belde belediyeleri kapsamında organizasyon ve koordinasyonlu tutumuyla pandemi döneminde yine halkının yanında yer alan AK Partili Belediyelerin son bir yıllık karnesi yine tam not aldı.

ÖZHASEKİ TABLOYU AÇIKLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de tüm AK Partili Belediyeleri tebrik ederek son bir yılı kapsayan raporu kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Başkan Özhaseki'nin paylaşımında dezenfekte ve hijyen malzemesi dağıtımından işyeri denetimlerine, sosyal hizmet desteğinden sağlık hizmetlerine kadar tüm kalemler tek tek yer aldı. Gönül Belediyeciliği etiketi ile rapordan ayrıntılar paylaşan Başkan Özhaseki yaptığı değerlendirmesinde "AK Belediyelerin Covid-19 ile mücadelede 1 yıllık karnesi, vatandaşlarımızdan tam not aldı. Bu gurur bize yeter. İşimiz; vatandaşın bir derdi varsa çözmek, hayatlarını kolaylaştırmak ve onların gönüllerine girmek" dedi.

İŞTE O RAPORDAN BAZI BÖLÜMLER:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.