BU ÇOCUKLAR BİRER CEVHER

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 26.07.2022 - 11:37, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:56
 

BU ÇOCUKLAR BİRER CEVHER

​​​​​​​Hokey Anadolu yıldızlar ligi Türkiye finallerinde Suruç ekibi Türkiye 3. olarak ilçeye büyük gurur yaşattılar.
18-25 Temmuz 2022 tarihleri arasında Alanya’da yapılan Hokey Anadolu yıldızlar ligi Türkiye finallerinde Suruç Kız Hokey Takımı Türkiye 3.sü oldu. Zorlu müsabakalara iyi hazırlanarak başarı elde eden Kız Hokey Takımı ilçede gurur kaynağı oldu. İmkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerini en güzel şekilde sergileyen Suruçlu Kızların akranlarına örnek olması gerektiğini belirten Suuç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, "İlçemize bu başarıyı yaşatan çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Başkan Vekili Aktaş, özellikle eğitim ve spora yönelik her türlü çalışmaya desteklerinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Hokey Anadolu yıldızlar ligi Türkiye finallerinde Suruç ekibi Türkiye 3. olarak ilçeye büyük gurur yaşattılar.

18-25 Temmuz 2022 tarihleri arasında Alanya’da yapılan Hokey Anadolu yıldızlar ligi Türkiye finallerinde Suruç Kız Hokey Takımı Türkiye 3.sü oldu. Zorlu müsabakalara iyi hazırlanarak başarı elde eden Kız Hokey Takımı ilçede gurur kaynağı oldu. İmkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerini en güzel şekilde sergileyen Suruçlu Kızların akranlarına örnek olması gerektiğini belirten Suuç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, "İlçemize bu başarıyı yaşatan çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" dedi. Başkan Vekili Aktaş, özellikle eğitim ve spora yönelik her türlü çalışmaya desteklerinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.