BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 12:31, Güncelleme: 25.09.2020 - 12:31
 

BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi kurumun kıt imkanlarına rağmen 200 öğrenciye tablet yardımında bulunacak. Vatandaşlara seslenen Başkan Sezer, kişisel yardımlar konusunda da çağrıda bulundu.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek bir yandan yerel kalkınma hamlesi gerçekleştiren diğer yandan ekonomik gelişmelere öncülük eden Murat Sezer Başkanlığı'ndaki Gevaş Belediyesi, bu kez maddi olanakları kısıtlı ailelerin çocuklarına tablet sağlamak için kolları sıvadı. Gevaş gençliğine verdiği önemi her defasında dile getiren ve genç potansiyelin farkında olarak adımlar atan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, kurumun kıt imkanlarına rağmen "Eğitim olmazsa olmaz" diyerek 200 öğrenciye tablet sağlamaya karar verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yaparak tüm vatandaşlara seslenen Başkan Sezer, kişisel farkındalıkla diğer tüm vatandaşların da aynı hassasiyetle yardımda bulunmasını isedi. Başkan Sezer yaptığı açıklamasında, "Kıymetli hemehrilerim. Sizlere en içten saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde bazı öğrencilerimiz uzaktan eğitimin nimetlerinden istifade edememişlerdir. Dezavantajlı diye nitelendirdiğimiz bazı ailelerin öğrencilerinin bu ihtiyacını gidermek amacıyla kendi personel giderlerini ödemekte zorlu çeken bir belediye olarak biriktirmiş olduğu bir kısım nakit ile tablet alma kararı vermiştir. Biz Gevaş belediyesi olarak 200 öğrencimizin, 200 canımızın ciğerimizin tablet ihtiyacını gidermeye karar verdik. Attığımız bu adımla dezavantajlı ailelerimizin öğrencilerinin bir nebze ihticını gidermiş olacağız. Bu duygularla maddi durumları iyi olan tüm hemşehrilerimizin tüm öğrencileri kendi öğrencileri gibi görüp tablet ihtiyacını gidermesi için çağrıda bulunuyorum. Gün bir kez daha birlik günü. Lütfen bu çağrımıza kulak verin" dedi. GEVAŞ, BAŞKAN SEZER'İ SEVİYOR Öte yandan Başkan Sezer sergilediği davranış ve tutumla Gönül Belediyeciliğinin de örnek adresi olmayı sürdürüyor. Mütevazi kişiliği ve vatandaşa hizmeti odak alan bir tutum sergileyen Başkan Sezer, gerek partisi ile gerekse toplumun herkesimi ile bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşın karşısında ceket ilikleyerek yaşanan olası talep ve önerileri dinlemeyi tercih eden Başkan Sezer önceki gün de partisi ile düzenlenen toplantıdaki tutumu takdirleri topladı. Başkan Sezer yüksek masada oturmak yerine sandalyesini alarak karşısına geçtiği partililerini tek tek dinledi ve ortak paydada çözüm üretmeye çalıştı. Gevaş AK Parti İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile istişareler gerçekleştiren Başkan Sezer, "GEVAŞ’ımızın geleceği için çok faydalı geçen toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diye konuştu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi kurumun kıt imkanlarına rağmen 200 öğrenciye tablet yardımında bulunacak. Vatandaşlara seslenen Başkan Sezer, kişisel yardımlar konusunda da çağrıda bulundu.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek bir yandan yerel kalkınma hamlesi gerçekleştiren diğer yandan ekonomik gelişmelere öncülük eden Murat Sezer Başkanlığı'ndaki Gevaş Belediyesi, bu kez maddi olanakları kısıtlı ailelerin çocuklarına tablet sağlamak için kolları sıvadı.

Gevaş gençliğine verdiği önemi her defasında dile getiren ve genç potansiyelin farkında olarak adımlar atan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, kurumun kıt imkanlarına rağmen "Eğitim olmazsa olmaz" diyerek 200 öğrenciye tablet sağlamaya karar verdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yaparak tüm vatandaşlara seslenen Başkan Sezer, kişisel farkındalıkla diğer tüm vatandaşların da aynı hassasiyetle yardımda bulunmasını isedi. Başkan Sezer yaptığı açıklamasında, "Kıymetli hemehrilerim. Sizlere en içten saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde bazı öğrencilerimiz uzaktan eğitimin nimetlerinden istifade edememişlerdir. Dezavantajlı diye nitelendirdiğimiz bazı ailelerin öğrencilerinin bu ihtiyacını gidermek amacıyla kendi personel giderlerini ödemekte zorlu çeken bir belediye olarak biriktirmiş olduğu bir kısım nakit ile tablet alma kararı vermiştir. Biz Gevaş belediyesi olarak 200 öğrencimizin, 200 canımızın ciğerimizin tablet ihtiyacını gidermeye karar verdik. Attığımız bu adımla dezavantajlı ailelerimizin öğrencilerinin bir nebze ihticını gidermiş olacağız. Bu duygularla maddi durumları iyi olan tüm hemşehrilerimizin tüm öğrencileri kendi öğrencileri gibi görüp tablet ihtiyacını gidermesi için çağrıda bulunuyorum. Gün bir kez daha birlik günü. Lütfen bu çağrımıza kulak verin" dedi.

GEVAŞ, BAŞKAN SEZER'İ SEVİYOR

Öte yandan Başkan Sezer sergilediği davranış ve tutumla Gönül Belediyeciliğinin de örnek adresi olmayı sürdürüyor. Mütevazi kişiliği ve vatandaşa hizmeti odak alan bir tutum sergileyen Başkan Sezer, gerek partisi ile gerekse toplumun herkesimi ile bir araya gelmeye devam ediyor. Vatandaşın karşısında ceket ilikleyerek yaşanan olası talep ve önerileri dinlemeyi tercih eden Başkan Sezer önceki gün de partisi ile düzenlenen toplantıdaki tutumu takdirleri topladı. Başkan Sezer yüksek masada oturmak yerine sandalyesini alarak karşısına geçtiği partililerini tek tek dinledi ve ortak paydada çözüm üretmeye çalıştı. Gevaş AK Parti İlçe Yönetimi ve Meclis Üyeleri ile istişareler gerçekleştiren Başkan Sezer, "GEVAŞ’ımızın geleceği için çok faydalı geçen toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederim" diye konuştu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.