BOZOVALI GENÇLER, BAŞKANLARINI SEVİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 10:00, Güncelleme: 23.07.2020 - 10:00
 

BOZOVALI GENÇLER, BAŞKANLARINI SEVİYOR

Attığı her adımda gençlere yönelik hizmetler gerçekleştiren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, takdir topluyor.
Çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, belediyecilik hizmetlerinde olduğu kadar gönül belediyeciliğinde de takdirleri üzerine topluyor. İlçenin gelişimine katkı sunan projeleri hayata geçiren Başkan Suphi Aksoy, genç nüfusa sahip Bozova'nın bu özelliğinin farkında olarak gençlere pozitif ayrıcalık sağlıyor. İlçede gençlere yönelik hizmetlerin de çokça konuşulduğu Bozova'da son olarak Şanlıurfa 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye çıkmaya hak kazanan Yaylak Gençlikspor, Başkan Aksoy'u ziyaret etti. Ziyarette Yaylak Gençlikspor Başkanı Ali Ekinci, takım kaptanı Mahmut Yaşar ve Yaylak Gençlikspor oyuncuları Başkan Aksoy'u ziyaretlerinde gençlere ve spora yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Suphi Aksoy'a teşekkür etti. Başkan Aksoy da "Her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki genç nüfusu görmezden gelemeyiz. Attığımız adımlarda ve hizmetlerde gençleri düşünerek uygulamalar gerçekleştirmeye özen gösteriyor. bu çerçevede nazik ziyaretleri ve bu güzel hediyelerinden dolayı kendilerine Yaylak Gençlikspor Kulübü yönetimine ve tüm oyuncularına teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Attığı her adımda gençlere yönelik hizmetler gerçekleştiren Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, takdir topluyor.

Çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Şanlıurfa'nın Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, belediyecilik hizmetlerinde olduğu kadar gönül belediyeciliğinde de takdirleri üzerine topluyor. İlçenin gelişimine katkı sunan projeleri hayata geçiren Başkan Suphi Aksoy, genç nüfusa sahip Bozova'nın bu özelliğinin farkında olarak gençlere pozitif ayrıcalık sağlıyor. İlçede gençlere yönelik hizmetlerin de çokça konuşulduğu Bozova'da son olarak Şanlıurfa 2. Amatör kümede şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye çıkmaya hak kazanan Yaylak Gençlikspor, Başkan Aksoy'u ziyaret etti.

Ziyarette Yaylak Gençlikspor Başkanı Ali Ekinci, takım kaptanı Mahmut Yaşar ve Yaylak Gençlikspor oyuncuları Başkan Aksoy'u ziyaretlerinde gençlere ve spora yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Suphi Aksoy'a teşekkür etti. Başkan Aksoy da "Her zaman gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki genç nüfusu görmezden gelemeyiz. Attığımız adımlarda ve hizmetlerde gençleri düşünerek uygulamalar gerçekleştirmeye özen gösteriyor. bu çerçevede nazik ziyaretleri ve bu güzel hediyelerinden dolayı kendilerine Yaylak Gençlikspor Kulübü yönetimine ve tüm oyuncularına teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.