BOZOVA'DA TURİZM ATAĞI

İlçeler 28.07.2022 - 11:13, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40
 

BOZOVA'DA TURİZM ATAĞI

Bozova'da Fırat Nehri kıyısında yapımı tamamlanma aşamasına gelen 11 adet bungalov, kent turizmine farklı bir bakış açısı kazandıracak.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova’da Fırat Nehri kıyısına kurulan bungalov evler doğayla iç içe tatil ve kamp yapmak isteyen yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazırlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Bozova’da Fırat Nehri kıyısında yapımına başlanan 11 adet Bungalov tipi evin yapımında sona yaklaşıldı. Tarih ve doğal güzelliğin kıyısında buluştuğu, Güneydoğu’nun Maldivleri diye anılan Fırat Nehri kıyısında doğayla iç içe yapılan ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje tamamlandığında yerli ve yabancı turistlerin özellikle kamp ve balık tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehrin sosyal donatı alanlarını artırarak Şanlıurfa’ya gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerin kentte daha fazla vakit geçirmesini sağlamak adına çam ağaçlarının içerisinde insanların nefes alacağı bir tesisi daha Şanlıurfa’ya kazandırıyor. Toplam 3 bin 400 metrekare alana sahip Bungalov tipi evlerin içerisinde mutfak, banyo ve yatak odası bulunuyor. Şehrin iklimine uygun tasarlanan projede veranda benzeri mini balkon da inşa edilen yapılara farklı bir görünüm kazandırıyor. Çok kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete sunulacak olan bungalov evlerin kente gelecek yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ederek konaklayacakları, kamp yapabilecekleri doğa ile iç içe bir dinlenme, nefes alma alanı olacağı değerlendiriliyor. Ak Belediyeler Medya Ajansı
Bozova'da Fırat Nehri kıyısında yapımı tamamlanma aşamasına gelen 11 adet bungalov, kent turizmine farklı bir bakış açısı kazandıracak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova’da Fırat Nehri kıyısına kurulan bungalov evler doğayla iç içe tatil ve kamp yapmak isteyen yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazırlanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Bozova’da Fırat Nehri kıyısında yapımına başlanan 11 adet Bungalov tipi evin yapımında sona yaklaşıldı.

Tarih ve doğal güzelliğin kıyısında buluştuğu, Güneydoğu’nun Maldivleri diye anılan Fırat Nehri kıyısında doğayla iç içe yapılan ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje tamamlandığında yerli ve yabancı turistlerin özellikle kamp ve balık tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi şehrin sosyal donatı alanlarını artırarak Şanlıurfa’ya gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerin kentte daha fazla vakit geçirmesini sağlamak adına çam ağaçlarının içerisinde insanların nefes alacağı bir tesisi daha Şanlıurfa’ya kazandırıyor.

Toplam 3 bin 400 metrekare alana sahip Bungalov tipi evlerin içerisinde mutfak, banyo ve yatak odası bulunuyor. Şehrin iklimine uygun tasarlanan projede veranda benzeri mini balkon da inşa edilen yapılara farklı bir görünüm kazandırıyor. Çok kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete sunulacak olan bungalov evlerin kente gelecek yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ederek konaklayacakları, kamp yapabilecekleri doğa ile iç içe bir dinlenme, nefes alma alanı olacağı değerlendiriliyor.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.