BOZOVA'DA HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

İlçeler 26.06.2022 - 14:02, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

BOZOVA'DA HALK SAĞLIĞI ÖN PLANDA

​​​​​​​Bozova Belediyesi ekipleri merkez ve kırsalda vektörle mücadele çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.
Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle yaz aylarında vatandaşlara büyük rahatsızlık veren sivrisinek ve karasineklerin üreme zamanı olan larva döneminde ilaçlama çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyor. Toplum sağlığını tehdit eden zararlı haşerelerin üreme döneminde su kanalları, dereler, fosseptikler, mazgallar, logarlar, su birikintileri, çöplük alanları ve çöp konteynerleri kapsayan ilaçlama çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada “Halk sağlığını korumaya yönelik sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilçe merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde ilaçlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız devam ediyor. Halkımızın sağlığı ve huzuru için Larva ile mücadele çalışmalarımız ilçemizin bütün noktalarında devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa HABERİ