BOZOVA'DA HAFTA SONU KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2022 - 18:01, Güncelleme: 23.01.2022 - 18:01

BOZOVA'DA HAFTA SONU KAR MESAİSİ

​​​​​​​Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi, hafta sonu demeksizin merkez ve kırsalda kar mesaisini sürdürüyor.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde hafta başından bu yana etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmalarını başlatan Bozova Belediyesi, hafta sonu demeksizin merkez ve kırsalda yoğun mesai içerisinde. Bozova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürecek.