BOZOVA BELEDİYESİ TAM NOT ALDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 16:38, Güncelleme: 21.09.2020 - 16:38
 

BOZOVA BELEDİYESİ TAM NOT ALDI

​​​​​​​Kış hazırlıklarını sürdüren Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi, Taşan Kırsal Mahallesinde 20 bin metrekarelik alanda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Yerel yönetimlerin projeleri ile Güneydoğu turizminde her geçen yıl basamak atlayan Bozova'da Suphi Aksoy Başkanlığındaki İlçe Belediyesi'nin çalışmaları dur durak demeden sürüyor. Hizmette ilçe ayrımı ve kırsal bölge demeksizin kurum öz kaynaklarıyla tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermenin gayesinde olan Bozova Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlamasını başarılı bir şekilde sürdürüyor. İlçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi ekipleri son olarak Taşan Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not alırken, Belediye tarafından yapılan açıklamada 20 bin metrekarelik alanda parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığı belirtildi. "Her şey Bozova İçin" sloganı ile yola çıkan Bozova Belediyesi'nin benzer uygulamalarını önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer mahallelerinde sürdüreceği de öğrenilirken, Bozovalılar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Suphi Aksoy'a ve tüm Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kış hazırlıklarını sürdüren Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi, Taşan Kırsal Mahallesinde 20 bin metrekarelik alanda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Yerel yönetimlerin projeleri ile Güneydoğu turizminde her geçen yıl basamak atlayan Bozova'da Suphi Aksoy Başkanlığındaki İlçe Belediyesi'nin çalışmaları dur durak demeden sürüyor. Hizmette ilçe ayrımı ve kırsal bölge demeksizin kurum öz kaynaklarıyla tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermenin gayesinde olan Bozova Belediyesi, 2020 Yılı Hizmet Planlamasını başarılı bir şekilde sürdürüyor.

İlçe halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için kış ayları öncesi yoğun çalışma temposunu sürdüren Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi ekipleri son olarak Taşan Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşları yazın tozlu kışın ise çamurlu yollardan kurtarmak adına yapılan çalışmalar tam not alırken, Belediye tarafından yapılan açıklamada 20 bin metrekarelik alanda parke taşı döşeme çalışmalarının yapıldığı belirtildi. "Her şey Bozova İçin" sloganı ile yola çıkan Bozova Belediyesi'nin benzer uygulamalarını önümüzdeki süreçlerde ilçenin diğer mahallelerinde sürdüreceği de öğrenilirken, Bozovalılar kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Suphi Aksoy'a ve tüm Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.