BOZKURT, DÜĞÜN SALONLARINI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2020 - 14:51, Güncelleme: 03.07.2020 - 14:51

BOZKURT, DÜĞÜN SALONLARINI İNCELEDİ

Afyonkarahisar’a bağlı Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 1 Temmuz’dan itibaren yeniden hizmet vermeye başlayan düğün salonlarını inceledi.
Covid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan Belediye Düğün salonlarında Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen tadilat işlemleri tamamlandı. Başkan Bozkurt yaptığı açıklamada”Covid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan ve 1 Temmuz tarihi itibariyle açılacak olan düğün salonlarımızda gerekli önlemleri aldık.Düğüne gelirken ne yapmalı ve ne yapmamalı görevli arkadaşlarımız düğün sahibi ile irtibata geçerek bildiriyor.Ana kurallar olan maske ve sosyal mesafe kuralını unutmayalım.Bu süreçte düğün salonları kapalı dururken bizde ekibimizle boş durmayıp düğün salonlarının tadilatlarını yaptık.Düğün salonumuzun tuvaletlerini yıkarak yeniden inşaa ettik.Sahnemizin tavanı kötü durumda idi bu bölgeyi de yeniden yaptı ekiplerimiz.Çalışan emek harcayan tüm ekibime teşekkür ediyorum.Sosyal belediyecilik çalışmalarımız devam ediyor. Başkan Bozkurt yeni dönem hakkında düğün salonlarının çalışma düzeni hakkında görevlilerle toplantı yaptı.