BOZDOĞAN BELEDİYESİ'NDEN TAKDİR EDİLEN DAVRANIŞ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 13:10, Güncelleme: 09.07.2020 - 13:10
 

BOZDOĞAN BELEDİYESİ'NDEN TAKDİR EDİLEN DAVRANIŞ

Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Aydın’ın Bozdoğan İlçe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kan ve Kök hücre bağışı kampanyasına Bozdoğan halkı duyarsız kalmadı.
Örmepınar Mahallemizde ikamet eden Gülsevim Karaoğlan isimli vatandaşımız için 7 Temmuz Salı günü Bozdoğan Belediyesi hizmet binası önünde Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Bozdoğan Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda Bozdoğanlı vatandaş destek verdi. Gülsevim Karaoğlan; kendisi için düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyasının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etmek üzere Belediyeyi ziyaret ederek, Kızılay ekibine ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.
Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Aydın’ın Bozdoğan İlçe Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Kan ve Kök hücre bağışı kampanyasına Bozdoğan halkı duyarsız kalmadı.

Örmepınar Mahallemizde ikamet eden Gülsevim Karaoğlan isimli vatandaşımız için 7 Temmuz Salı günü Bozdoğan Belediyesi hizmet binası önünde Aydın Kızılay Kan Bağışı Merkezi ile Bozdoğan Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda Bozdoğanlı vatandaş destek verdi.

Gülsevim Karaoğlan; kendisi için düzenlenen kan ve kök hücre bağışı kampanyasının gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etmek üzere Belediyeyi ziyaret ederek, Kızılay ekibine ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.