BİTLİS'TE VATANDAŞ TALEBİ ÖN PLANDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 09:31, Güncelleme: 14.09.2020 - 09:31
 

BİTLİS'TE VATANDAŞ TALEBİ ÖN PLANDA

​​​​​​​Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye ve talepleri birebir takip etmeye devam ediyor.
Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi. Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay,mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ve muhtarların sorunlarını dinliyor. Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Nesrullah Tanğlay, mahallelerin eksikliklerini ise yerinde tespit ediyor. Mahalle gezilerini sürdüren Tanğlay, son olarak  Saray ve Hersan mahallelerine gitti. Çalışmaları inceleyen Tanğlay, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor” diyen Tanğlay şunları aktardı: “Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor. Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle hizmet bakımından eksik  olan mahallelerde pozitif ayrımcılık yaparak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve hayır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. (Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Bürosu)
​​​​​​​Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye ve talepleri birebir takip etmeye devam ediyor.

Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, belediyeciliğin sahada halkı birebir dinleyerek yapıldığını belirterek, hizmet yolunda halk için halkla birlikte bu yola çıktıklarını söyledi. Bitlis  Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay,mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ve muhtarların sorunlarını dinliyor.

Yapılan hizmetleri yerinde inceleyen Nesrullah Tanğlay, mahallelerin eksikliklerini ise yerinde tespit ediyor. Mahalle gezilerini sürdüren Tanğlay, son olarak  Saray ve Hersan mahallelerine gitti. Çalışmaları inceleyen Tanğlay, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Belediyecilik sahada ve yerinde görerek ihtiyaçları gidererek mahallelerin eli ayağı kulağı olan muhtarlarımızla sıkı bir şekilde çalışarak, halkımızı birebir dinleyerek yapılıyor” diyen Tanğlay şunları aktardı: “Halkımız için halkımızla biz bu hizmet yoluna çıktık. Kentin sağlıklı büyüyebilmesi için doğru kararlar almamız gerekiyor. Bu doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle hizmet bakımından eksik  olan mahallelerde pozitif ayrımcılık yaparak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükselterek ve hayır dualarını alarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

(Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.