BİTLİS'TE KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2021 - 09:53, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:53
 

BİTLİS'TE KAR MESAİSİ

​​​​​​​Nesrullah Tanğlay Başkanlığındaki Bitlis Belediyesi ekipleri, eğitimde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için okul güzergahlarında kar temizleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Yağışla birlikte karla kaplanan okul bahçelerinin temizlenmesi için Bitlis Belediyesi ekipleri harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kar temizleme ekipleri, hafta başından itibaren yeniden başlayan eğitim nedeniyle öğretmen ve öğrencilerin güçlük yaşamaması için okul bahçelerini kardan arındırdı. İş makineleri ile yapılan çalışmada okul bahçeleri öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi. Belediye ekipleri, ayrıca eğitimde aksama yaşanmaması ve öğrenci servislerinin güzergahlarda seyrini kolaylaştırmak için de okul yollarında tedbir aldı. Ekipler yolları bir yandan karlardan temizlerken, diğer yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın talimatıyla sabah saatlerinden itibaren okul bahçelerinde biriken karları temizleyen ekiplerin, akşam saatlerine kadar tüm okul bahçelerini kardan temizleyeceklerini ifade eden yetkililer, öğrencilerin kar engeline takılmadan okullarına ulaşacaklarını söyledi. (Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Nesrullah Tanğlay Başkanlığındaki Bitlis Belediyesi ekipleri, eğitimde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için okul güzergahlarında kar temizleme çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yağışla birlikte karla kaplanan okul bahçelerinin temizlenmesi için Bitlis Belediyesi ekipleri harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kar temizleme ekipleri, hafta başından itibaren yeniden başlayan eğitim nedeniyle öğretmen ve öğrencilerin güçlük yaşamaması için okul bahçelerini kardan arındırdı. İş makineleri ile yapılan çalışmada okul bahçeleri öğrencilerin kullanımına hazır hale getirildi. Belediye ekipleri, ayrıca eğitimde aksama yaşanmaması ve öğrenci servislerinin güzergahlarda seyrini kolaylaştırmak için de okul yollarında tedbir aldı. Ekipler yolları bir yandan karlardan temizlerken, diğer yandan da buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın talimatıyla sabah saatlerinden itibaren okul bahçelerinde biriken karları temizleyen ekiplerin, akşam saatlerine kadar tüm okul bahçelerini kardan temizleyeceklerini ifade eden yetkililer, öğrencilerin kar engeline takılmadan okullarına ulaşacaklarını söyledi.

(Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.