BİTLİS'TE GÖNÜLLER RAZI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2021 - 10:51, Güncelleme: 19.03.2021 - 10:51
 

BİTLİS'TE GÖNÜLLER RAZI

​​​​​​​Bitlis'te talep ve önerilere yönelik hassasiyeti ile Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi olmayı sürdüren Başkan Nesrullah Tanğlay, yine esnafla buluştu.
Bitlis'te bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, diğer yandan vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Tanğlay, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Tanğlay sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle esnafla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor. BİTLİS'TE ESNAFA POZİTİF AYRICALIK Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Tanğlay, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Tanğlay dün yine esnafı ziyaret ederek "Çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla sabah kahvaltısı programında bir araya geldik. Bizleri her daim güler yüzleri ve gönülden sohbetleri ile ağırlayan hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. Başkan Tanğlay'ı her defasında halk arasında gördüklerini belirten esnaf da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanğlay'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bitlis'te talep ve önerilere yönelik hassasiyeti ile Gönül Belediyeciliğinin örnek ismi olmayı sürdüren Başkan Nesrullah Tanğlay, yine esnafla buluştu.

Bitlis'te bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, diğer yandan vatandaş ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Tanğlay, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Tanğlay sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle esnafla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi tercih ediyor.

BİTLİS'TE ESNAFA POZİTİF AYRICALIK

Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Tanğlay, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Tanğlay dün yine esnafı ziyaret ederek "Çarşı esnafımız ve vatandaşlarımızla sabah kahvaltısı programında bir araya geldik. Bizleri her daim güler yüzleri ve gönülden sohbetleri ile ağırlayan hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı. Başkan Tanğlay'ı her defasında halk arasında gördüklerini belirten esnaf da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanğlay'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.