BİTLİS BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU ARIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 10:10, Güncelleme: 05.01.2021 - 10:10
 

BİTLİS BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU ARIYOR

​​​​​​​Nesrullah Tanğlay Başkanlığındaki Bitlis Belediyesi, kurumsal logosunu değiştirmek için ödüllü Logo Tasarım Yarışması düzenliyor.
Bitlis Belediyesi, kurumsal logosunu değiştirmek için ödüllü “Logo Tasarım Yarışması” düzenliyor. Yarışmada birinci gelen eser sahibine 7.500 TL para ödülü verilecek Yine yarışmada dereceye giren İkincilik 3.000 TL ve Üçüncülük 2.000 TL,Dördüncülük 1.000t TL ve Beşincilik 1.000 TL ödül verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay köklü tarihi ve kadim kültüründen aldığı güçle ve modern dokunuşlarla değişen ve gelişen Bitlis’in bir marka şehir olma yolunda ilerlediğine dikkat çekti. "BİTLİS'İ TEMSİL EDEN MODERN FİKİRLER ARIYORUZ" Tanğlay “Çalışıyoruz, kentimiz ve halkımız için iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz. Bitlis’imiz zaten köklü tarihi ve tarihi eserleriyle bir açık hava müzesi adeta. Medeniyetlere beşiklik etmiş olmasından gelen birikimle oluşan kadim kültürü ve muhteşem doğasıyla bir yeryüzü cenneti. Biz kentimizi seviyoruz ve sevdiğimiz için de her şeyin en iyisine layık görüyoruz. Marka ve kurumsal kimlik çalışmamızı da olabilecek en güzel şekilde yapmak için yarışma düzenleme kararı aldık. Bu yarışma sonucunda karar kılacağımız logonun Bitlis’i temsil eder nitelikte, tarihsel, kültürel ve geleneksel simgelerinin modern yorumunu içermesini istiyoruz. Yarışma ile oluşacak sinerji ve ortak akılla varılacak sonucun kentimize artı değer katacağına inanıyoruz.” dedi. Yarışma başvurusu ve başvuru koşulları için gerekli bilgiler www.bitlis.bel.tr internet sitesinde yer almaktadır. (Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Nesrullah Tanğlay Başkanlığındaki Bitlis Belediyesi, kurumsal logosunu değiştirmek için ödüllü Logo Tasarım Yarışması düzenliyor.

Bitlis Belediyesi, kurumsal logosunu değiştirmek için ödüllü “Logo Tasarım Yarışması” düzenliyor. Yarışmada birinci gelen eser sahibine 7.500 TL para ödülü verilecek Yine yarışmada dereceye giren İkincilik 3.000 TL ve Üçüncülük 2.000 TL,Dördüncülük 1.000t TL ve Beşincilik 1.000 TL ödül verilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay köklü tarihi ve kadim kültüründen aldığı güçle ve modern dokunuşlarla değişen ve gelişen Bitlis’in bir marka şehir olma yolunda ilerlediğine dikkat çekti.

"BİTLİS'İ TEMSİL EDEN MODERN FİKİRLER ARIYORUZ"

Tanğlay “Çalışıyoruz, kentimiz ve halkımız için iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz. Bitlis’imiz zaten köklü tarihi ve tarihi eserleriyle bir açık hava müzesi adeta. Medeniyetlere beşiklik etmiş olmasından gelen birikimle oluşan kadim kültürü ve muhteşem doğasıyla bir yeryüzü cenneti. Biz kentimizi seviyoruz ve sevdiğimiz için de her şeyin en iyisine layık görüyoruz. Marka ve kurumsal kimlik çalışmamızı da olabilecek en güzel şekilde yapmak için yarışma düzenleme kararı aldık. Bu yarışma sonucunda karar kılacağımız logonun Bitlis’i temsil eder nitelikte, tarihsel, kültürel ve geleneksel simgelerinin modern yorumunu içermesini istiyoruz. Yarışma ile oluşacak sinerji ve ortak akılla varılacak sonucun kentimize artı değer katacağına inanıyoruz.” dedi. Yarışma başvurusu ve başvuru koşulları için gerekli bilgiler www.bitlis.bel.tr internet sitesinde yer almaktadır.

(Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.