BİTLİS BELEDİYESİ LOGOSU BELİRLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2021 - 09:50, Güncelleme: 01.03.2021 - 09:50
 

BİTLİS BELEDİYESİ LOGOSU BELİRLENDİ

​​​​​​​Nesrullah Tanğlay başkanlığındaki Bitlis Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen logo yarışması sonuçlandı.
286 tasarımcının gönderdiği 332 çalışma arasından ilk 10’a kalan çalışmalar düzenlenen anketle halk oylamasına sunuldu. Oylamada ilk 5’e kalarak ödüle layık görülen çalışmalar en çok alınan oya göre sıralandı. Seçici komisyonun değerlendirmesi ve oylama sonuçlarına göre yarışmaya kazanan isim Bitlis’in Tatvan ilçesinden yarışmaya katılan fotoğraf sanatçısı ve grafiker Ejder Bakırhan oldu. Yarışmanın ikincisi Trabzon’dan katılan grafiker Neslihan Şıkman, üçüncüsü Mardin’den katılan grafiker Recep Arslan oldu. Yarışmada ayrıca 4. ve 5. sıradaki çalışmalar da mansiyon ödülüne layık görüldü. Buna göre 4. olan çalışma Van’dan katılan grafiker Orhan Aydoğmuş olurken 5. olan çalışma ise grafiker Sinan Gümüş oldu. Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay “Uzun ve yorucu bir süreç oldu. Hem çok geniş bir katılım oldu, hem de değerlendirme süreci zorlu geçti. Hepsi birbirinden güzel ve değerli çalışmalardı. Seçerken zorlandık zaman zaman. Son olarak da halkımızın beğenisine sunduk. Çıkan oylama sonucunu esas aldık. Yarışmaya katılarak emek ve mesai harcayan  bütün arkadaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyoruz. Bitlis’imizi en güzel şekilde temsil edeceğine inandığımız bir çalışma başarılı oldu. Seçilen çalışmada eser sahibinden istediğimiz birkaç küçük revizyon talebimiz yerine getirilikten sonra logomuzu resmi olarak kullanmaya başlayacağız” dedi. (Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)
​​​​​​​Nesrullah Tanğlay başkanlığındaki Bitlis Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay düzenlenen logo yarışması sonuçlandı.

286 tasarımcının gönderdiği 332 çalışma arasından ilk 10’a kalan çalışmalar düzenlenen anketle halk oylamasına sunuldu. Oylamada ilk 5’e kalarak ödüle layık görülen çalışmalar en çok alınan oya göre sıralandı. Seçici komisyonun değerlendirmesi ve oylama sonuçlarına göre yarışmaya kazanan isim Bitlis’in Tatvan ilçesinden yarışmaya katılan fotoğraf sanatçısı ve grafiker Ejder Bakırhan oldu. Yarışmanın ikincisi Trabzon’dan katılan grafiker Neslihan Şıkman, üçüncüsü Mardin’den katılan grafiker Recep Arslan oldu.

Yarışmada ayrıca 4. ve 5. sıradaki çalışmalar da mansiyon ödülüne layık görüldü. Buna göre 4. olan çalışma Van’dan katılan grafiker Orhan Aydoğmuş olurken 5. olan çalışma ise grafiker Sinan Gümüş oldu. Konuya ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay “Uzun ve yorucu bir süreç oldu. Hem çok geniş bir katılım oldu, hem de değerlendirme süreci zorlu geçti. Hepsi birbirinden güzel ve değerli çalışmalardı. Seçerken zorlandık zaman zaman. Son olarak da halkımızın beğenisine sunduk. Çıkan oylama sonucunu esas aldık. Yarışmaya katılarak emek ve mesai harcayan  bütün arkadaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyoruz. Bitlis’imizi en güzel şekilde temsil edeceğine inandığımız bir çalışma başarılı oldu. Seçilen çalışmada eser sahibinden istediğimiz birkaç küçük revizyon talebimiz yerine getirilikten sonra logomuzu resmi olarak kullanmaya başlayacağız” dedi.

(Kaynak: Bitlis Belediyesi Basın Müdürlüğü)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.