BİRECİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 13:10, Güncelleme: 02.12.2020 - 13:10

BİRECİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Birecik'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam bu kez AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Vahap Aktar Başkanlığındaki Birecik AK Parti Teşkilatını belediye binasında kabul eden Başkan Mirkelam, kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Birecik'in geleceğine yönelik projeler ile 2021 Yılı Hizmet Planlamasını da partililerle paylaşan Başkan Mirkelam amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Birecik'e hizmetin en iyisini ulaştırmak olduğunu söyledi. Parti çalışmalarının da ele alındığı buluşmada Başkan Mirkelam, Birecik'teki beraberliğin örnek teşkil ettiğini de sözlerine ekledi. Görüşmede AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar da Başkan Mirkelam'ın ilçe için çok güzel çalışmaları olduğunu belirterek çalışmalarında Başkan Mirkelam'a başarılar diledi. (www.akbelediyeler.com)