BİRECİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 11:48, Güncelleme: 14.10.2020 - 11:48
 

BİRECİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Birecik'te Başkan Mirkelam'ın talimatlarıyla arsa tahsisi yapılan Aile Sağlık Merkezi inşaatını inceleyen Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, projenin takipçisi olduklarını söyledi.
Görev geldiği 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Birecik'te değişimin ve gelişimin mimarı olan Başkan Mahmut Mirkelam, ilçede alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik her türlü projenin de takipçisi olmaya devam ediyor. Pandemi sürecinin Güneydoğu'daki başarılı adresleri arasında yer alan Birecik'te halk sağlığını ön planda tutan Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi bu hassasiyetini sürdürüyor. İlçenin Kurtuluş Mahallesinde Aile Sağlık Merkezi kurulması için yer tahsisi yapan ve bu yaklaşımı ile vatandaşlardan tam not alan Birecik Belediyesi, devam eden çalışmaların da takipçisi oluyor. BAŞKAN YARDIMCISI UZUN İNŞAATI İNCELEDİ AK Kadroların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği Birecik'te Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş ile birlikte Aile Sağlık Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden devam eden projeler hakkında bilgiler alan Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Birecik'e her zaman insan sağlığını ön planda tutan çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Pandemi sürecine de değinen Başkan Yardımcısı Uzun, bir çağrıda da bulunarak süreç içerisinde özellikle maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına Bireciklilerin dikkat etmesi konusunda uyardı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Birecik'te Başkan Mirkelam'ın talimatlarıyla arsa tahsisi yapılan Aile Sağlık Merkezi inşaatını inceleyen Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, projenin takipçisi olduklarını söyledi.

Görev geldiği 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından Birecik'te değişimin ve gelişimin mimarı olan Başkan Mahmut Mirkelam, ilçede alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal yaşama yönelik her türlü projenin de takipçisi olmaya devam ediyor.

Pandemi sürecinin Güneydoğu'daki başarılı adresleri arasında yer alan Birecik'te halk sağlığını ön planda tutan Mahmut Mirkelam Başkanlığındaki Birecik Belediyesi bu hassasiyetini sürdürüyor. İlçenin Kurtuluş Mahallesinde Aile Sağlık Merkezi kurulması için yer tahsisi yapan ve bu yaklaşımı ile vatandaşlardan tam not alan Birecik Belediyesi, devam eden çalışmaların da takipçisi oluyor.

BAŞKAN YARDIMCISI UZUN İNŞAATI İNCELEDİ

AK Kadroların birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği Birecik'te Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, AK Parti İlçe Başkanı Vahap Aktar ve İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Erkuş ile birlikte Aile Sağlık Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden devam eden projeler hakkında bilgiler alan Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Birecik'e her zaman insan sağlığını ön planda tutan çalışmaların destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi. Pandemi sürecine de değinen Başkan Yardımcısı Uzun, bir çağrıda da bulunarak süreç içerisinde özellikle maske kullanımına, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına Bireciklilerin dikkat etmesi konusunda uyardı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.