BİRECİK'E MÜJDELİ HABER

İlçeler 24.03.2023 - 13:17, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40
 

BİRECİK'E MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bölgenin en büyük hayvan pazarının önümüzdeki ay ihaleye çıkacağını söyledi.
Nüfusu 100 bine yaklaşan Birecik'in geleceğini esas alan çalışmalarına devam eden Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, vatandaşlara müjdeli bir haber daha verdi. Başkan Mirkelam, bölgenin en büyük hayvan pazarını Birecik'e kazandırmak için harekete geçtiklerini söyledi. Önümüzdeki ay ihalesi yapılacak çalışma için duyuruda bulunan Başkan Mirkelam "Bölgenin en büyük ve modern hayvan pazarını ilçemize kazandırıyoruz. Yeni hayvan pazarı ihalesi önümüzdeki ay yapılacaktır. Desteklerinden dolayı Büyükşehir belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e , Daire Başkanları Metin Şancı, Raşit Dedeoğlu, Halil Kırmızı, Aydın Aydemir ve ekiplerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. BİRECİK'TE MEMNUNİYET ARTIYOR Birecik'te her zaman sahada olmayı tercih ederek vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Mirkelam bu tutumu ile halktan tam destek görüyor. Birecik'i ortak akılda buluşturarak sorunlara çözüm arayışında olmayı sürdüren Başkan Mirkelam, kurumsal çalışmaların yanı sıra gönül belediyeciliğini de elden bırakmayarak öne çıkan isim oluyor. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, bölgenin en büyük hayvan pazarının önümüzdeki ay ihaleye çıkacağını söyledi.

Nüfusu 100 bine yaklaşan Birecik'in geleceğini esas alan çalışmalarına devam eden Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, vatandaşlara müjdeli bir haber daha verdi. Başkan Mirkelam, bölgenin en büyük hayvan pazarını Birecik'e kazandırmak için harekete geçtiklerini söyledi. Önümüzdeki ay ihalesi yapılacak çalışma için duyuruda bulunan Başkan Mirkelam "Bölgenin en büyük ve modern hayvan pazarını ilçemize kazandırıyoruz. Yeni hayvan pazarı ihalesi önümüzdeki ay yapılacaktır. Desteklerinden dolayı Büyükşehir belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e , Daire Başkanları Metin Şancı, Raşit Dedeoğlu, Halil Kırmızı, Aydın Aydemir ve ekiplerine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

BİRECİK'TE MEMNUNİYET ARTIYOR

Birecik'te her zaman sahada olmayı tercih ederek vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Başkan Mirkelam bu tutumu ile halktan tam destek görüyor. Birecik'i ortak akılda buluşturarak sorunlara çözüm arayışında olmayı sürdüren Başkan Mirkelam, kurumsal çalışmaların yanı sıra gönül belediyeciliğini de elden bırakmayarak öne çıkan isim oluyor.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.