BİRECİK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 10:06, Güncelleme: 16.11.2020 - 10:06
 

BİRECİK BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın her aşamasını birebir takip ettiği Çerçi Yolundaki asfalt serim çalışmaları tamamlandı.
Alt ve üst yapı hizmetlerinin dur durak demeden devam ettiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde vatandaşların talepleri üzerine sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanan Çerçi Yolu trafiğe açıldı. Başkan Mahmut Mirkelam'ın talimatlarıyla geçtiğimiz hafta Birecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çalışmalarına başlanan Saha, Cumhuriyet ve Hocaşerif mahallelerin ortak kullandıkları çerçi yolunda uygulama tamamlandı. Benzer çalışmaların ilçenin diğer bölgelerinde de sürdürüldüğü belirten Başkan Mirkelam, kış ayları öncesi tüm hazırlıkların tekrardan gözden geçirildiğini ve vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir anlayışla yola devam ettiklerini ifade etti. Yazın tozlu, kışın ise çamurlu yollardan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mirkelam ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'ın her aşamasını birebir takip ettiği Çerçi Yolundaki asfalt serim çalışmaları tamamlandı.

Alt ve üst yapı hizmetlerinin dur durak demeden devam ettiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde vatandaşların talepleri üzerine sıcak asfalt serim çalışmaları tamamlanan Çerçi Yolu trafiğe açıldı. Başkan Mahmut Mirkelam'ın talimatlarıyla geçtiğimiz hafta Birecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çalışmalarına başlanan Saha, Cumhuriyet ve Hocaşerif mahallelerin ortak kullandıkları çerçi yolunda uygulama tamamlandı. Benzer çalışmaların ilçenin diğer bölgelerinde de sürdürüldüğü belirten Başkan Mirkelam, kış ayları öncesi tüm hazırlıkların tekrardan gözden geçirildiğini ve vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet gösteren bir anlayışla yola devam ettiklerini ifade etti. Yazın tozlu, kışın ise çamurlu yollardan kurtulduklarını belirten mahalle sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Mirkelam ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.